Betaalde versie Snapchat nu ook gelanceerd in Nederland

News
dinsdag, 16 augustus 2022 om 14:00
snapchat 4f1616491251
Met alle streamingdiensten die zich tegenwoordig aanbieden met een abonnement, is het niet zo gek dat dit business model erg populair is geworden de laatste jaren. Ook Snapchat denkt dat dit een goed model is om wat extra centen te gaan verdienen. Het nieuwe Snapchat abonnement, Snapchat+ is vanaf nu dan ook beschikbaar in Nederland en kost 4,49 euro per maand of 44,99 euro per jaar.
Snapchat is een razend populaire social media-app en verdient bijna al haar geld met reclames. Nu komt Snapchat met iets nieuws, Snapchat+. Snapchat+ is sinds eind juni al een bruikbare functie in verscheidene andere landen waar onder Frankrijk, Duitsland en de Verenigde Staten.
Met Snapchat+ krijgen leden toegang tot exclusieve functies die niet-betalende gebruikers niet hebben. Onder deze nieuwe functies heb je bijvoorbeeld een nieuwe badge met een stericoon die je bij je profiel kan zetten, je kan een Best Friend Forever kiezen en je krijgt prioriteit story reacties en post view Emoji's. Snapchat is ook van plan nieuwe functies eerst beschikbaar te maken voor betalende gebruikers.
Met de Best Friend Forever functie kan je jouw beste vriend een speciale look geven in je vriendenlijst zodat je ze makkelijker terug kan vinden. Met de nieuwe prioriteit story reactie zullen jouw reacties veel opvallender zijn dan die van andere gebruikers en zullen dus eerder bekeken worden. De nieuwe Post View Emoji is een emoji die verschijnt nadat iemand jouw snap heeft bekeken.

Flexen met Snapchat+ is een groot deel van het abonnement

De nieuwe functies voegen dus heel wat toe aan Snapchat, de nieuwe badge en reacties zijn er meer om je account te laten shinen dan dat ze echt een nieuwe functie zijn. Het zijn leuke extraatjes die je krijgt, en volgens moederbedrijf Snap hebben al meer dan 1 miljoen mensen Snapchat+ aangeschaft, dus als je een badge met stericoon ziet op een profiel weet je dat iemand het betaalde abonnement heeft aangeschaft.