Zo kun je de oefenwedstrijden van Feyenoord kijken

Article
vrijdag, 08 juli 2022 om 16:00
feyenoordf1651133753
Feyenoord is al druk bezig met de voorbereiding op het aankomende voetbalseizoen. De voetbalclub uit Rotterdam-Zuid heeft al een oefenwedstrijd afgewerkt. Daarnaast staan er in de voorbereiding ook nog een aantal wedstrijden op het programma. Zo kan ook jij de oefenwedstrijden van Feyenoord kijken.
Voor Feyenoord eindigde het afgelopen voetbalseizoen pas laat. De ploeg van trainer Arne Slot werkte op 25 mei nog de finale van de Conference League af tegen AS Roma, dat dankzij een doelpunt van Nicolò Zaniolo met 1-0 te sterk was en de trofee in handen mocht nemen.
Na deze wedstrijd zat het lange seizoen voor Feyenoord erop en kreeg de selectie een periode om tot rust te komen. De eerste oefenwedstrijd werd op zaterdag 2 juli afgewerkt. Toen was FC Kopenhagen de tegenstander. De Denen waren voor Feyenoord met 0-7 te sterk.

Oefenwedstrijden Feyenoord

Feyenoord speelt voordat het nieuwe Eredivisie-seizoen van start gaat nog eens vier oefenwedstrijden. Zo staat er op zaterdag 9 juli om 14:30 uur een oefenwedstrijd tegen RB Salzburg op het programma en is Union op zaterdag 16 juli om 14:00 de tegenstander. Daarnaast neemt Feyenoord het op 24 juli om 16:45 uur nog op tegen Olympique Lyon en brengt op 27 juli NAC om 13:00 uur een bezoek aan De Kuip.
Voor Feyenoord gaat de Eredivisie op zondag 7 augustus van start. Dan spelen de Rotterdammers om 14:30 uur een uitwedstrijd tegen Vitesse in Arnhem.

Oefenwedstrijd Feyenoord kijken

Feyenoord-fans willen natuurlijk ook kunnen genieten van de oefenwedstrijden van hun club. De eerste oefenwedstrijd van het voorseizoen was te bekijken via het YouTube-kanaal van Feyenoord. Na de wedstrijd kwamen er ook nog hoogtepunten van het oefenduel online. Daarnaast was de wedstrijd ook te volgen via de clubwebsite en de Feyenoord App. Deze speciale app is te downloaden via de App Store en Google Play.