De mooiste Zelda Breath of the Wild Screenshots - Om van te smullen

Article
vrijdag, 20 januari 2017 om 15:25
xgn google image
Het wachten is bijna voorbij. Binnenkort kunnen we aan de slag met The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Deze game moet een van de absolute toppers van de Nintendo Switch worden en de beelden liegen er niet om. Om je alvast in de stemming te brengen zijn hier tien mooie Zelda Breath of the Wild screenshots!
Er is één conclusie die je alvast kunt trekken over The Legend of Zelda: Breath of the Wild en dat is dat de game er grafisch prachtig uitziet. Breath of the Wild wordt een gigantische open wereld game en de trailers en screenshots die zo nu en dan worden vrijgegeven laten dit aspect nog even extra zien. De fantastische landschappen zorgen voor mooie beelden die iedere Zelda fan een warm gevoel geven. In deze special zetten wij tien oogstrelende Zelda Breath of the Wild screenshots op een rij!

10. Link is niet alleen

In de trailers van The Legend of Zelda: Breath of the Wild hebben we al kunnen zien dat Link niet in zijn eentje op avontuur hoeft te gaan. Hij wordt namelijk bijgestaan door zijn trouwe paard. Dit maakt het reizen natuurlijk een stuk sneller en ook in de combat gaan we dit paard ongetwijfeld vaak nodig hebben, maar dat is niet het enige waar het paard goed voor is.
Als je namelijk op avontuur bent met je paard, kan dit voor prachtige beelden zorgen. Zo ook in dit screenshot, waar je nog net de mooie zon kunt zien, schitterend op het water met Link op zijn paard.
104696

9. Gigantische wereld

Al voor een langere tijd is het bekend dat de nieuwe Breath of the Wild zich in een open wereld gaat afspelen. Hierbij moet je denken aan gigantische werelden met grote bergen, rivieren en andere landschappen. Het is nog de vraag of deze beloofde open wereld wel groot genoeg zou zijn, maar als we van dit prachtige screenshot uit moeten gaan, kunnen we zeker een gigantische versie van Hyrule verwachten.
Bovendien zal de wereld beschikken over meerdere klimaten. Aan de ene kant van de wereld ligt het vol met sneeuw, terwijl aan de andere kant juist alleen maar de zon schijnt!
104697

8. Boooooom!

Wat valt hier nog aan toe te voegen? Zojuist heeft er een grote explosie plaatsgevonden en ondanks dat het er heel spectaculair uitziet, is het mooiste aan dit screenshot juist hoe prachtig de explosie is vormgegeven. Het heeft deels de cartoon-stijl zoals we die van The Legend of Zelda: The Wind Waker kennen, maar dan toch in een nieuwe vorm zoals de stijl van de rest van Breath of the Wild.
Het is een beetje een combinatie tussen een cartoon en een realistische omgeving. Het zorgt in ieder geval voor een mooi shot van wat ons te wachten kan staan!
104698

7. Pas op, heet

Om de stijl van de vorige foto door te zetten is hier opnieuw een spectaculaire foto. Het vuur dat het monster uitspuugt, is werkelijk oogverblindend mooi. Ondanks dat Link zich in een donkere grot bevindt, wordt door het vuur en de lava een mooi contrast gemaakt tussen donker en licht.
Kijk ook zeker naar de details van het plateau waar Link op staat. Het zijn geen rechte planken naast elkaar, maar deze zijn juist allemaal oud en scheef, waardoor je het gevoel krijgt alsof het plateau op elk moment in kan storten. Dit bevestigt alleen maar verder hoe gedetailleerd de game eigenlijk is.
104699

6. Link, is het eten al klaar?

De Zelda Breath of the Wild screenshots draaien niet alleen maar om mooie actiefoto’s of prachtige locaties. De screenshots zijn er ook om nieuwe features van de game te tonen! Een belangrijk onderdeel van Breath of the Wild is niet alleen het verhaal voltooien, maar ook zien te overleven in de gigantische wereld van Hyrule.
Een van de manieren om dat te doen, is door goed voor jezelf te zorgen. Je moet zelf jagen om bepaalde items te vinden of juist om eten te zoeken! Link heeft in dit screenshot zojuist een beest gevangen en is van plan deze heerlijk op te eten.
104700

5. Voldoende monsters

In Breath of the Wild red je Hyrule niet simpelweg door een paar missies te voltooien. Je komt oog in oog te staan met gigantische monsters, maar er zijn ook veel kleine wezens die proberen roet in je eten te gooien.
In dit screenshot maken we alvast kennis met de vreemde mannetjes die we ongetwijfeld vaak tegen gaan komen in de nieuwe Zelda game. Bereid je zwaard maar alvast voor, want die ga je zeker nodig hebben!
104701

4. Ze zijn niet allemaal zo klein

De goblins uit de vorige foto zijn natuurlijk niet de enige vijanden die je tegen gaat komen. Zij houden je enkel en alleen bezig om je tijd te verspillen, want het zijn de monsters uit dit soort screenshots die je leven pas echt zuur maken!
In deze boss battles ga je pas echt volop aan de bak, want het wezen uit het screenshot zal niet zomaar de handdoek in de ring gooien. Aan Link de taak om een met een tactisch plan te komen om dit monster neer te halen.
104702

3. Gloednieuwe tools

In de trailers van Breath of the Wild hebben we al meerdere malen gezien dat het gereedschap van Link wordt uitgebreid. Naast pijl en boog, zwaard, schild en de andere bekende apparatuur beschikt Link nu ook over speciale attributen, waarmee je bizarre dingen kunt doen. Zo kan Link bijvoorbeeld uit het niets ijsblokken oproepen.
Dit screenshot laat zien dat Link ook nog eens een grote magneet met zich meeneemt. Het lijkt erop dat je hiermee dingen kunt weghalen en verplaatsen. Het zorgt in ieder geval voor een leuke momentopname!
104703

2. Wie ben jij?

Een nieuwe game van The Legend of Zelda kan natuurlijk niet alleen komen met nieuwe items, omgevingen en monsters. We willen ook nieuwe personages zien! Gelukkig zorgt dit screenshot ervoor dat we dit zeker kunnen verwachten in de nieuwe game.
Wie zou deze bizarre persoon zijn? Wat voor rol heeft hij in het verhaal? We weten het nog niet, maar het is goed om te zien dat Nintendo ook heeft gedacht aan nieuwe karakters.
104704

1. Zeilen op de zeven zeeën

We hebben in deze special met Zelda Breath of the Wild screenshots al gezien dat Link beschikt over kookkunsten, zo nu en dan gave technieken in de combat uitvoert en dat hij ondertussen van mooie locaties kan genieten. Het houdt maar niet op met de verschillende dingen die je in The Legend of Zelda: Breath of the Wild kunt doen.
Dit screenshot toont namelijk nog meer! Al dat reizen kan lang duren en je paard wil waarschijnlijk niet over het water heen. Wat doe je dan? Dan maak je natuurlijk een boot en ga je al zeilend verder!
Met dit screenshot beëindigen we ook deze special met Zelda Breath of the Wild screenshots. Vanaf 3 maart 2017 kunnen we met de nieuwe Zelda game aan de slag. Onze eerste ervaringen met de game kun je alvast in onze preview lezen.