XGN Redactie in 10 vragen: Kevin de Bruin

Article
zaterdag, 02 mei 2020 om 17:00
kevin de bruinf1588323893
Regelmatig stellen we een van de redactieleden aan jullie voor. Dat doen we door ze tien vragen te stellen. Vandaag is het de beurt aan Kevin de Bruin.

KEVIN in 10 vragen

1. Geef een korte introductie van jezelf
Mijn naam is Kevin de Bruin. Mijn interesses liggen voornamelijk bij theater, musical, games, film en tech. Zet een willekeurige Disney song op en de kans is groot dat ik hem mee kan zingen. Wel in het Engels! De Nederlandse vertaling ken ik vaak niet, of wil ik soms ook gewoonweg niet kennen omdat ik ze niet mooi vind (Onbekende Oord – Frozen II, ik heb het over jou).
Gek genoeg luister ik wel redelijk vaak naar de Vlaamse vertalingen. (Evermore uit Beauty and the Beast vind ik echt prachtig vertaald, op wat gekke zinnen na omdat Vlaams toch niet hetzelfde als Nederlands is) Zo nu en dan pak ik de microfoon erbij en neem ik zelf een cover op. Verder bestaan in een goede week minimaal twee avonden uit het spelen van amateur (musical)theater.
uitslag win 2x set bioscoopkaartjes voor frozen en speciale ice cube tray 52490
2. Hoe ben je bij XGN beland?
Voor mijn opleiding journalistiek zocht ik een eerste stageplaats en wat adressen om te freelancen. Bij XGN.nl kon ik al snel aan de slag op kantoor. Nadat ik op kantoor aan het werk ben geweest, ben ik als freelancer blijven kleven. Nu schrijf ik vanuit huis.
3. Wat vind je het leukste van werken bij XGN?
Ik vind het voornamelijk leuk om over onderwerpen te schrijven die ikzelf interessant vind. De artikelen die XGN covert liggen heel erg binnen de richting waarin ik mij thuis voel. Vooral qua film en gaming vind ik het interessant om het nieuws te volgen.
4. Als XGN er niet was geweest, waar had je dan nu gewerkt?
Er zou dan vast wel een andere website zijn geweest waar ik mijn ei kwijt kan. Desnoods in de Engelse taal.
5. Welke gameserie vind je het allerleukste, en welke gameserie heb je echt een hekel aan?
Als ik één gameserie mag noemen waar ik vet veel tijd in heb gestoken dan is het wel Animal Crossing. Toen de Gamecube versie uitkwam ging ik al naar mijn tante toe om speciaal daar het spel te kunnen spelen. Ik genoot er oprecht van.
Ik heb ook Wild World op de Nintendo DS en Let’s Go To The City op de Wii gespeeld. De DS-versie heb ik mooie herinneringen aan, die werd op vakanties urenlang tijdens de reis met de auto gespeeld. Met de Wii-versie werden nachtenlang doorgespeeld om insecten te vangen.
Op de Nintendo 3DS heb ik ook New Leaf en Happy Home Designer gespeeld. New Leaf zit echt honderden uren in. Ik denk dat dit ook het geval gaat worden voor de nieuwe Switch editie New Horizons. Daar zit nu al 150+ in en het spel is nog niet eens zo lang uit.
zero time dilemma release voor ps4 aangekondigd 110914
Een andere serie die mij erg trekt en minder bekend is zijn de Zero Escape games. 999, Virtue's Last Reward en Zero Time Dillemma. Dit zijn meer niche visual novel games. Binnen een soortgelijk straatje heb ik ook heel veel games van Telltale Games met veel plezier gespeeld.
Er is geen gameserie waar ik echt een hekel aan heb, al zal je mij niet direct blij maken met race- of sportgames. Misschien is het dat ik ‘allergisch’ ben voor sport nadat ik na jarenlang madeliefjes plukken, de dug-out warm houden en met tegenzin voetballen bij de plaatselijke voetbalvereniging. Race games zijn voor mij wel leuk als ze niet te serieus zijn: Mario Kart en Crash Team Racing
6. Wat is je favoriete tv serie (huidig of uit het verleden)
Ik heb geen favoriet, maar wel veel series die ik tof vond. Op Netflix heb ik echt genoten van beide seizoenen van The End of the F*cking World. Op het moment Agents of Shield. Ik ben blij dat er nieuwere seizoenen zijn toegevoegd aan Disney+. Ik had die serie niet gezien voordat deze op Disney+ verscheen. Verder stond ik vroeger altijd standaard vroeg om Pokémon te kijken, dus die serie heeft ook nog wel een speciaal plekje in mijn herinneringen.
7. Marvel of DC?
Marvel. Van DC vind Joker en Batman heel vet, maar voor de rest trekken de films mij over het algemeen niet zo. Al kan ik als ik toch terugblik op DC nog wel echt een memorabele scene voor de geest halen waar The Pinguin op een rubbereendje door de riolen van Gotham drijft. De Batman films van Tim Burton en Christopher Nolan vond ik best vet! Voor de rest trekt Marvel voornamelijk mijn aandacht door het Marvel Cinematic Universe en hoe al die films zo in elkaar worden verweven.
8. Star Wars of Star Trek?
Beiden niet. Ik heb Star Wars al meerdere keren proberen op te pakken en vond het veel minder interessant dan ik had gehoopt. Ik heb zelfs A New Hope in drie delen moeten kijken, omdat ik in slaap viel tijdens het kijken. Ligt mogelijk aan de timing van het moment waarop ik de films keek, maar ik vermaak mij eigenlijk wel zonder Star Wars te zien.
9. Do I Dare? Xbox, PlayStation of Switch?
PlayStation en Switch. Op het moment voornamelijk de Switch om Animal Crossing te spelen. Ik heb wel een Xbox staan, maar doe er eigenlijk vrij weinig mee. Mogelijk ook omdat de backlog op de andere consoles nog wel groot genoeg is om mij te vermaken.
10. Als laatste, wat moeten we echt nog van je weten?
Ja, lastige vraag om te beantwoorden. Niks moet, alles mag.
assassins creed brotherhoodf1588323153

Populair Nieuws