WIN - Mr Bean goodies prijsvraag

Article
maandag, 07 december 2015 om 9:04
xgn google image
Vanaf vandaag zijn er gloednieuwe afleveringen van Mr Bean te zien! Daarom geven wij bij XGN een pakket met leuke Mr Bean goodies weg. Lees hier hoe je mee kan doen aan deze Mr Bean goodies prijsvraag.
In de nieuwe afleveringen van Mr Bean komt 's werelds bekendste kluns weer in allerlei grappige situaties terecht. Mrs. Wicket, de strenge huisbaas van Mr Bean, en haar kat Scrapper, die maar een oog heeft, zijn opnieuw weinig onder de indruk van de fratsen van Mr Bean.
Maar Mr Bean zou Mr Bean niet zijn als hij al zijn problemen niet op hilarische wijze op zou kunnen lossen! Vanaf vandaag zijn er elke werkdag om 15:30 uur nieuwe afleveringen van Mr Bean te zien op Boomerang.
mr bean goodies prijsvraag

Mr Bean goodies prijsvraag

In samenwerking met Boomerang mogen wij 5 pakketten vol met Mr Bean goodies weggeven! Wil jij graag zo'n pakket winnen? Doe dan snel mee aan deze Mr Bean goodies prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wat is de meest komische situatie waar jij in terecht bent gekomen?
Mail je antwoord, je voor- en achternaam, je XGN-gebruikersnaam, je e-mailadres en je postadres naar [email protected]. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze prijsvraag bericht.