WIN - Keltfest tickets prijsvraag

Article
maandag, 02 mei 2016 om 9:09
xgn google image
Eind mei is het tijd voor de negende editie van Keltfest! Om dat te vieren geven wij tickets weg voor dit toffe evenement. Wil jij hierbij zijn? Lees dan hieronder hoe je mee kan doen aan deze Keltfest tickets prijsvraag.
In het weekend van 28 en 29 mei wordt de 9e editie van Keltfest georganiseerd in de Hollandse Biesbosch te Dordrecht. Keltfest neemt de bezoekers twee dagen lang mee terug naar de tijd van ridders en jonkvrouwen, Vikingen, het leven van de Saksen, folkmuziek en verhalen vertellers.
Er is ontzettend veel te beleven, te zien en te doen op Keltfest. Er treden verschillende bands op, je kan authentieke Keltische hapjes proeven en er is een markt met ruime keuze uit verschillende producten. Meer informatie over het festival vind je op de website van Keltfest.
keltfest tickets prijsvraag

Keltfest tickets prijsvraag

Lijkt het jou tof om hierbij aanwezig te zijn samen met een vriend of vriendin? Wij geven 3x2 toegangskaarten voor Keltfest weg! Deze toegangskaarten zijn geldig op zondag 29 mei. Om kans te maken op deze kaarten hoef je slechts antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Waarom moet jij aanwezig zijn op dit festival? Overtuig ons!
Stuur je antwoord op naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam en je voor- en achternaam. Je hebt een week om je antwoorden op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winaars van deze Keltfest tickets prijsvraag bericht!