WIN Assassin's Creed Origins Aya figuurtje

Article
donderdag, 23 november 2017 om 15:29
xgn google image
Ben jij iemand die graag een kast vol beeldjes en figuurtjes heeft, spaar je allerlei soorten merchandise van games of ben je een grote fan van Assassin’s Creed? Je kunt bij ons nu kans maken op een Assassin's Creed Origins Aya figuurtje! Doe nu mee!
Assassin’s Creed Origins is bijna een maand uit, maar dat betekent niet dat het te laat is om iets weg te geven voor deze geweldige game. Een game die een negen krijgt op XGN en die een voorspelling over een piramide doet die later uit komt verdient zeker nog steeds de aandacht.
En dus geven we, in samenwerking met Ubisoft, een Ubicollectible figuurtje van Aya weg! Dit figuurtje kost 60 euro in de Ubisoft Store, maar kun jij dus voor niks krijgen! En het figuurtje kun je ook nog combineren met het figuurtje van Bayek, om een heel cool pronkstuk voor je kamer te creëren. Fans van Assassin’s Creed Origins hebben dit natuurlijk nodig in hun collectie.
Assassin's Creed Origins Aya figuurtje

Hoe win ik dit Assassin's Creed Origins Aya figuurtje?

Wat je moet doen om te winnen is simpel. Je moet het goede antwoord geven op deze vraag: Op welk vlak zijn de grootste veranderingen volgens ons gemaakt in de game? Het antwoord kun je vinden in onze review van de game. Het antwoord kun je mailen naar prijsvraag@xgn.nl, in die mail moet je ook even je xgn-username, je voor- en achternaam en je postadres zetten. Je kunt een week lang reageren, daarna krijgt de winnaar bericht! Veel succes!

Populair Nieuws