Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

Article
zondag, 23 juli 2017 om 10:30
xgn google image
Het is weekend! Met andere woorden: genoeg tijd om lekker een potje te gamen. Waar de XGN-redactie deze week mee bezig is geweest, lees je in dit artikel. Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht? Laat het ons weten in de comments!

Mike

Het heeft even geduurd voordat ik eindelijk Mass Effect Andromeda heb uitgespeeld, en wat kan ik zeggen. Bij de start van het spel heb ik echt goed genoten van het ontdekken van een nieuw universum met een nieuwe cast aan karakters. Aan het einde moest ik mezelf alleen wel forceren om Mass Effect Andromeda uit te spelen, want het verhaal en de karakters waren gewoon niet meer interessant. Hierdoor houd ik een teleurgesteld gevoel over aan Mass Effect Andromeda.
Toch houd de teleurstelling mij niet tegen om door te gaan met gamen. De volgende game stond al een lange tijd op mijn lijst om te kopen en dus te gaan spelen, en dat is niets minder als Batman Arkham Knight. Als je dus naar mij op zoek bent, dan ben ik Gotham beetje bij beetje veilig aan het maken van de Scarecrow en andere slechteriken.
batman gekocht

Richard

Gekocht: Stellaris
Uitgespeeld: -
Deze week heb ik Stellaris gekocht. Ik ben absoluut de slechtste persoon ooit in strategiegames, maar kon de verleiding niet weerstaan om toch een poging te wagen. Het is een ontzettend toffe game toffe game tot nu toe (kleine dertig uur gespeeld) maar verdraaid lastig. Het hele idee van een grand strategy game is waarschijnlijk te hoog gegrepen voor mij, maar een prima afwisseling voor nu!
stellaris gekocht

Rox

Gekocht: -
Uitgespeeld: Battlefield Hardline
Afgelopen week heb ik eindelijk Battlefield Hardline uitgespeeld, de story dan. Ik was er ooit aan begonnen, maar had het niet afgemaakt, omdat andere games meer prioriteit hadden. Ik heb alleen de 'tik' dat ik vroeg of laat alles wat ik begonnen ben uit wil spelen, of het nou goed is of niet. Noem het gestoord. Maar ach, kun je wel weer lekker achievements of trophies halen! Haha.
Anyway, ik vind dat Hardline in essentie potentie heeft. Het is leuk dat EA het anders heeft aangepakt door 10 missies door te voeren met een politie. Het verhaal wordt op deze manier geheel anders gebracht dan je gewend bent, en dat is tof. En qua gameplay zitten er zeker af en toe toffe stukken tussen, maar toch vond ik de game te veel stealh stukken bevatten en allemaal gedoe rondom huisjes. Ik werd er een beetje gek van.
Wat vond jij van Hardline? Of heb je die niet eens gespeeld? Misschien moet ik maar eens beginnen aan het veel betere Battlefield 1... wat denken jullie?
battlefield hardline uitgespeeld

Laura

Begin deze week kwam ik erachter dat er al een tijdje een zeer toffe sale in de PlayStation Store aan de gang was. De zogenaamde Big In Japan sale. En ik houd nu eenmaal enorm van Japanse games (vooral JRPGs), dus ik kon mijn geluk niet op toen ik zag welke titels er allemaal dik afgeprijsd waren.
Ik heb alle Final Fantasy titels die ik tot dusver nog niet had maar even aan mijn collectie toegevoegd op de PS Vita , want die handheld is echt ideaal om oudere games op te spelen. Laatst heb ik er al Final Fantasy VII op gespeeld, waar ik enorm over te spreken was. Daarnaast heb ik nog een paar andere games gehaald waar ik al een tijdje mee aan de slag wilde. Ik heb dus genoeg te doen de komende tijd, maar eerst wil ik nog wat meer uurtjes stoppen in Final Fantasy XII The Zodiac Age op PlayStation 4!
final fantasy xii the zodiac age

Populair Nieuws