Wat vind jij van Fallout 4 - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 14 november 2015 om 15:00
xgn google image
Natuurlijk was het te verwachten, maar Fallout 4 beheerst bijna de hele week al het gamenieuws. Tips, tricks en guides; alles over de game is te lezen. En de XGN Doe Mee springt mee op die hypetrein en onze stelling gaat dan ook over Fallout 4!
Vorige week was de stelling wat jullie nu vinden of verwachten van Overwatch. Blizzards nieuwste IP moet een first-person shooter worden waarin je teamopdrachten doet. Waarschijnlijk waren we een heel weekend kwijt aan Call of Duty: Black Ops 3, want er waren helaas geen reacties. De Doe Mee neemt dan even het woord:
Hoe Overwatch het echt gaat doen is natuurlijk nog niet te zeggen, aangezien de game pas in de lente van 2016 uit gaat komen voor de PC, Xbox One en PlayStation 4. Tot die tijd kunnen we ons gelukkig nog vermaken met andere kwalitatieve toptitels.
Wat te denken aan Fallout 4? De XGN Doe Mee heeft alle verplichtingen even on-hold gezet en al te veel uur in de game zitten. Hij stelt dus niet teleur, maar misschien denk jij er toch wel anders over. De vraag is dan ook:

Wat vind jij van Fallout 4?

Want we hebben er sinds afgelopen dinsdag waarschijnlijk allemaal wel wat uurtjes in zitten. De hamvraag is toch echt: hoe vind je het tot nu toe? Voldoet Fallout 4 aan al jouw verwachtingen, of stelt het misschien wel teleur? Hoe is het nieuwe loot-systeem, evenals het kiezen van de perks? De XGN Doe Mee heeft hier ook een mening over, maar het draait om jouw mening!
Dus vertel in de reacties hieronder wat jij van Fallout 4 vindt en vertel er ook even bij WAAROM je het tof, slecht, zaaddodend of zaadversterkend vindt. Lezen wij allemaal graag terug en dan zien wij je volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee! Een fijn gameweekend gewenst!