Wat vind je van Pokémon Go? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 09 juli 2016 om 15:00
xgn google image
Pokémon heeft het leven van vele XGN'ers vast wel een flinke tijd geleden beheerd; wat te denken van de televisie-serie, de kaarten en de vele games? Maar nu is er een nieuwe: Pokémon Go. Wat vinden we daarvan? Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een weekje geleden vroegen wij wat jullie nou eigenlijk van al die remasters vonden. De BioShock serie krijgt die behandeling, evenals de Halo-reeks een tijdje geleden en The Last of Us. Geldklopperij kwam al voorbij, maar de meesten zijn toch wel blij met de remakes, aangezien het de kans geeft om oude(re) games te spelen. En zo ook JediKiller-Jango:
Een duidelijk antwoord JediKiller-Jango! De originele Star Wars Battlefront doet het trouwens wel goed op de ‘games die wij graag remastered willen zien’ lijstjes. De XGN Doe Mee zelf zou graag een remastered versie van Shadow of the Colossus of ICO willen zien; precies net op tijd voordat The Last Guardian op de PlayStation 4 gaat verschijnen.
Maar genoeg over remasters, we focussen ons even op Pokémon! De mediafranchise is natuurlijk al een flinke tijd in onze levens, maar met Pokémon Go! treden we wederom in de wereld van de wezentjes. Een simpel principe, maar het levert Nintendo wel weer ontzettend veel op. Onze vraag is dan ook:

Wat vind je van Pokémon Go?

Het lijkt wel of half Nederland via allerlei manieren, zoals wij ook al hebben beschreven, al Pokémon Go aan het spelen is. Maar spelen jullie het ook? En zo ja, wat vinden jullie er van? Of is er juist een reden waarom je Pokémon Go skipt? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie volgende week weer bij een nieuwe XGN Doe Mee!
Voor alle nieuws, specials, tips & tricks omtrent de Pokemon GO app kan je terecht op onze Pokemon GO pagina.