5 Zomer Gadgets - Voorbereid op zomervakantie

Article
maandag, 23 april 2018 om 17:33
De lente mag dan nog maar een aantal weken onderweg zijn, wij hebben à la Andre Hazes de zomer al in onze bol. Voor ons reden genoeg om alvast rond te struinen op het internet naar vijf zomer gadgets die zeker niet zouden misstaan bij de ideale vakantie.

5. Kobo Aura H2O Edition 1 (2014) - 159,99 euro

Schuin naast je staat een met ijs overgoten cocktail en je voetjes liggen heerlijk verkoelend in het water. De zonnebril weet de felle zon perfect af te weren en met een goed boek in de hand denk jij na over de verschillende scherpe onderwerpen die de schrijver aansnijdt. Totdat daar ineens je iets te zware en aangeschoten buurman een bommetje maakt in het zwembad.
De bladzijdes plakken aan elkaar vast en zelfs de kraakheldere lucht met de felle zon kan jouw boek niet meer redden. Daarom begin we de lijst van zomer gadgets met de Kobo Aura H2O Edition. Deze waterdichte e-reader zorgt ervoor dat jij zorgeloos aan, of zelfs in, het zwembad met een boek kan zitten zonder zorgen.
Het kost wel wat, namelijk 159,99 euro, maar dan heb je ook wat. Je hoeft je namelijk nooit meer zorgen te maken over een kletsnat boek met vastgeplakte pagina's.
129993

4. Opblaasbare bekerhouder - 1,95 euro

Mocht het nat worden van je boek nou je laatste zorgen zijn, en wil je liever je drankje laten drijven op het water, dan is deze gadget ideaal voor jou: een opblaasbare bekerhouder. Je kunt deze houder kopen in de vorm van een flamingo en andere dieren en het laat je drankje rustig drijven op het water.
Perfect natuurlijk als jouw vakantie voornamelijk gaat om het drinken van drankjes aan het zwembad in je gehuurde vakantiehuis. Je hebt zo'n opblaasbare flamingo voor 1,95 euro, nu nog een drankje en je bent helemaal voorzien!
129996

3. Drone - Verschillende prijzen

Van een goedkoop product gaan we weer naar een iets duurdere gadget: een drone. Althans, een drone kent veel verschillende prijzen. Desalniettemin is een drone de ideale gadget voor op vakantie. Want met een drone kun je kiekjes schieten die mooier zijn dan je selfies.
Zo kun je vliegen boven de prachtige Spaanse landschappen of kun je gewoon een groepsfoto maken aan het zwembad. Een drone komt voor iedere situatie eigenlijk wel van pas en het zorgt ook nog eens voor foto's en video's die de vakantie nog onvergetelijker maken.
Je hebt voor de prijs van 129 euro al een prima drone met een bereik van 50 meter en met een 2 megapixel camera, maar als je een groter budget hebt dan liggen er meer mogelijkheden. Voor 449 euro heb je bijvoorbeeld een drone met een bereik van 4000 meter en een 12 megapixel camera.
129997

2. YAB - 23,50 euro

Voor 29 dollar, omgerekend zo'n 23,50 euro, haal je het product genaamd YAB in huis. Althans, je haalt het niet in huis, YAB is namelijk een gadget die goed is voor in de auto. Dit apparaatje zorgt ervoor dat jij nooit meer je voertuig uit het oog verliest.
Wanneer je namelijk met de auto op vakantie gaat, dan wil je nog wel eens een grote stad bezoeken. Neem bijvoorbeeld de stad Rome, een toeristentrekker van jewelste. Als je hier ergens in een zijstraatje je auto neerzet, dan is er een grote kans dat je de weg terug naar het voertuig niet meer weet te vinden.
Daarom is YAB er om jou uit de brand te helpen. Van alle zomerse gadgets is dit de handigste, want YAB laat op jouw smartphone precies zien waar de vierwieler geparkeerd staat. Plug de gadget in de USB-poort van de auto, download de YAB app en voilà!
130015

1. GoPro - Verschillende prijzen

Je ziet iedere zomer wel een paar prachtige shots voorbij komen van avontuurlijke vakantiegangers die gaan zwemmen of mountainbiken. Nu zou je opa misschien denken: ''Knap hoe degene achterop de mountainbike alles weet vast te leggen", maar wij weten natuurlijk precies hoe het zit. Het is een GoPro.
Van alle zomer gadgets is de GoPro er eentje die absoluut niet mag ontbreken als je mooie filmpjes wil maken van je vakantie. Nu kan je dit natuurlijk ook met de al eerder genoemde drone doen, maar met een GoPro zijn de mogelijkheden net een stukje groter. Zet de gadget op je hoofd, op je borst, noem maar op en de camera maakt prachtige filmpjes van jouw avontuur.
Nu zijn de prijzen van een GoPro ook vrij hoog, maar je hebt er jarenlang plezier van. Zo heb je bijvoorbeeld een GoPro voor 169 euro. Tot slot kun je deze gadget ook een stuk makkelijker meenemen op vakantie, het cameraatje is namelijk zeer klein en past zo in je koffer!

Zomer gadgets voor iedereen

Of je nu je biertje wil laten drijven op het water of prachtige foto's en filmpjes wil schieten met de drone of GoPro, in dit lijstje vind je allerlei gadgets die voor iedere vakantie wel van pas komen. Of je nu vooral voor het plezier van de biertjes gaat, een stedentrip maakt of gewoon aan het zwembad wil uitrusten.
Mocht je nu op zoek zijn naar gadgets in een andere categorie, dan hebben wij die ook voor je op een rijtje gezet! Zo zijn er genoeg leuke gadgets voor kids en handige PC gadgets om jouw computerervaring te verbeteren