Wat verwacht jij van Borderlands 3? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 16 maart 2019 om 15:00
xgn google image
Langverwachte titels die ineens uit het niets opduiken, de XGN Doe Mee houdt er wel van. Cyberpunk 2077 is aanwezig op de E3, Borderlands 3 komt er waarschijnlijk aan. Nu is het wachten op Valve met meerdere vervolgen. Maar eerst gaat het over de nieuwste Borderlands; wat verwacht jij van Borderlands 3? Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een weekje geleden wilden wij graag weten wat jullie ervan vinden dat EA geen traditionele E3 persconferentie doet. De ontwikkelaar annex uitgever doet net zoals Sony geen persconferentie, maar is wel aanwezig in Los Angeles, al is het maar haar eigen event EA Play. Er wordt al gesuggereerd dat de persconferenties niet meer bij deze tijd horen. Of zoals THO_BRO duidelijk en breed beargumenteerd:
Het zou inderdaad mogelijk kunnen zijn dat de gloriejaren van de E3 achter ons liggen, maar toch zijn er nog veel ontwikkelaars, groot en klein, die dit jaar weer in Los Angeles aanwezig zullen zijn. En zoals THO_BRO zelf ook aangeeft: het is voor gamers toch elk jaar weer een speciaal moment.
Goed, van de E3 gaan wij naar een langverwachte titel: Borderlands 3. Ontwikkelaar Gearbox Software hintte afgelopen week flink namelijk een eerste blik op wat waarschijnlijk Borderlands 3 is. Daarvoor moeten wij nog wel even geduld hebben, want pas bij PAX East op 28 maart, zal Gearbox Software hetgeen onthullen. Onze vraag is:

Wat verwacht jij van Borderlands 3?

Het enerverende en knotsgekke avontuur van Borderlands 2 staat bij velen misschien nog wel op het netvlies gebrand, terwijl je uren in de game bezig was dankzij de vele DLC. Maar wat verwacht jij van het derde deel? Wordt het unieke stijltje nog specialer? En welke personages zie jij graag weer terug?
Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat verwacht van Borderlands 3. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws

Laatste Reacties