Uitslag - WIN tickets The Skeleton Twins

Article
donderdag, 27 november 2014 om 16:55
xgn google image
Heb jij meegedaan aan The Skeleton Twins prijsvraag omdat jij zoveel zin hebt om met deze koude, donkere dagen in de bios te zitten? Of heb je meegedaan omdat je de film wel leuk vindt klinken? Dan verlossen we je nu van de spanning, want de uitslag is binnen!
In samenwerking met Universal Pictures mogen we jullie namelijk blij maken met vier keer twee tickets voor de The Skeleton Twins.
The Skeleton Twins prijsvraag is binnen!

En, heb jij die Skeleton Twins tickets te pakken?

Het was een moeilijke keuze, maar toch hebben we vier deelnemers uitgekozen die de leukste antwoorden gaven. De winnaars zijn als volgt:
Gefeliciteerd! Jullie krijgen zo snel mogelijk een berichtje! Veel plezier ermee!

The Skeleton Twins

De tweeling Maggie (Kristen Wiig) en Milo (Bill Hader) heeft al jarenlang geen contact. Een onverwachte reünie zorgt ervoor dat ze beiden worden geconfronteerd met alles wat er fout is gegaan in hun leven. Voor Maggie betekent dit dat zij gaat inzien wat er mis is aan haar huwelijk met Lance (Luke Wilson).
Milo ontdekt dat hij eigenlijk nooit het verdriet van een verbroken relatie heeft verwerkt. Langzamerhand komen Maggie en Milo er achter dat ze de band met elkaar moeten herstellen om echt verder te kunnen met hun leven en weer gelukkig te worden.
Voor meer informatie bezoek je http://www.theskeletontwins.nl/ of lees je wat wij van de film vonden in de review.

Populair Nieuws