Top 5 South Park The Fractured But Whole features

Article
maandag, 20 juni 2016 om 16:17
xgn google image
Tijdens de Ubisoft persconferentie hebben we een stuk meer nieuwe informatie over de nieuwe South Park game gekregen. Zo weten we ook dat er nieuwe gameplay zal gaan komen en weten we daarnaast wanneer we de nieuwe titel mogen verwachten. Hierbij alvast de top 5 South Park The Fractured But Whole features!
In deze top 5 South Park The Fractured But Whole features kun jij alvast lezen wat je mag verwachten van de nieuwe South Park RPG. De vorige titel was in elk geval een hilarisch avontuur en het lijkt erop dat dit deel nog grappiger gaat worden dan zijn voorganger.
Tijdens de Ubisoft persconferentie lieten Trey Parker en Matt Stone alvast een paar nieuwe gameplay elementen zien. Het feit dat de originele schrijvers van de animatieserie nog steeds achter het verhaal van deze game zitten, maakt dat je eigenlijk nog enthousiaster moet worden van de game. Deze top 5 South Park The Fractured But Whole features maken je alvast warm voor de nieuwe RPG van Ubisoft.

5. Gratis game en nieuwe figurines

Hoewel het niet echt met de gameplay van de nieuwe South Park The Fractured But Whole hoort, Vinden we wel dat dit nieuws in ieder geval in de top 5 South Park The Fractured features hoort. Tijdens de E3 persconferentie van Ubisoft maakte de uitgever bekend dat ze gratis South Park The Stick of Truth meegeeft bij een pre order van de nieuwe Sout Park Game. Geen gameplay wel een toffe geste en dat verdient in ieder geval een benoeming in de top 5 South Park The Fractured But Whole features.
Iets wat zeker te maken heeft met South Park The Fractured But Whole, is het feit dat je toffe nieuwe figurines kan verzamelen. Alle favoriete personages zijn vertegenwoordigd in de line up van de nieuwe South Park figurines. De personages zijn volledig in de stijl van de Coon and Friends verhaallijn die je kent uit de South Park animatieserie.
In ieder geval zijn de figurine en gratis The Stick of Truth voldoende reden om het een plaatsje te gunnen in deze top 5 South Park The Fractured But Whole features.
93070

4. Dag- en nachtcyclus

Je hoeft niet alleen meer overdag aan de slag in de nieuwe South Park RPG. ‘S nachts is in The Fractured But Whole gameplay juist het moment wanneer de grappigste momenten plaatsvinden. Voor de mensen die bekend zijn met de serie weten dat de beste momenten uit de Coon and Friends verhaallijn ook ‘s avonds gebeuren. Het moment dat Eric als The Coon Kenny als Mysterion voor het eerst tegenkomt bijvoorbeeld.
Dit soort momenten zullen waarschijnlijk tijdens het spelen van The Fractured But Whole alleen maar vaker plaatsvinden. Dit gegeven maakt in ieder geval dat we de dag en nacht cyclus op nummer 4 in deze top 5 South Park The Fractured But Whole features hebben gezet.
Volgens de ontwikkelaar is de nacht het moment wanneer de stad verandert in een nieuwe wereld. Vol tuig en ander gespuis dat jij en je medesuperhelden moeten zien te verslaan. Zoals je kunt lezen hoef je het niet alleen tegen de vijanden van South Park op te nemen. Net als in het vorige deel zorgen de vrienden uit South Park er samen voor dat de stad weer een veilige plaats wordt om in te leven.
93071

3. Coon and Friends

Deze nummer drie in de top 5 South Park The Fractured But Whole features hebben we al een paar keer aangekaart. Maar het feit dat de game draait rondom de fantasie superhelden die de jongens uit South Park hebben bedacht maakt toch wel dat de game erg tof zal gaan worden.
Waar je in het vorige deel met de jongens aan de slag kon terwijl ze verkleed waren als fantasiefiguren, mag je dit keer met ze aan de slag terwijl ze verkleed zijn als hun alter ego in het superhelden team. Wil je met Mysterion op pad? Of ben je toch meer van Mintberry Crunch? Het maakt eigenlijk niet uit welke superheld je favoriet is, je kunt met alle jongens en hun alter ego’s aan de slag om de stad te redden.
Nou ja, redden. We zagen de superhelden uit The Coon and Friends al vechten tegen de koks van een Chinees restaurant (City Wok?), of het dus altijd kwaadaardige tegenstanders zijn van de jongens is nog even de vraag. Gaat het hilarisch worden? Dat is in ieder geval een ding wat zeker is.
Verder willen de Coon and Friends ook één miljard dollar verdienen door een filmfranchise van hun superhelden team maken. Zoals je mag verwachten van de serie is dit het idee van Eric Cartman. Of ze dat gaat lukken ligt hoogstwaarschijnlijk aan jou als speler.
93072

2. Eigen superheld maken

Inderdaad, naast het team uit The Coon and Friends heb je in deze nieuwe South Park game ook de mogelijkheid om je eigen personage te creëeren. Zo kun je dus jezelf als personage in de wereld South Park neerzetten. Dat niet alleen, je kunt namelijk ook je eigen superkracht bedenken.
Wil je bijvoorbeeld dezelfde krachten als The Coon? Of wil je juist aan de slag als een soort onsterfelijke Mysterion? Dit zijn maar voorbeelden van de superkrachten die de jongens hebben bedacht. Hoe creatief je zelf aan de slag mag met de superkrachten is nog de vraag, maar we mogen in ieder geval ons eigen personage in elkaar zetten.
Het zou tot eindeloze playthroughs kunnen leiden wanneer je steeds een nieuwe superkracht kunt gebruiken. Zeker als de personages uit South Park ook steeds weer anders op je krachten zullen reageren. Of dat ook daadwerkelijk kan is voor nu nog even de vraag. Maar het feit dat je een eigen personage voor de game kunt aanmaken moet in ieder geval al enthousiast mag worden voor South Park The Fractured But Whole.
Het is in ieder geval meer dan genoeg reden om deze feature op de tweede plaats te zetten in deze top 5 South Park The Fractured But Whole features.
93073

1. Nieuw combat systeem

De nummer één in deze top 5 South Park The Fractured But Whole features is een compleet vernieuwd combat systeem. Waar je in de vorige titel kon vechten zoals je gewend bent van de Nintendo RPG’s, bijvoorbeeld Paper Mario, kun je nu aan de slag in een grid. De gridbased RPG gameplay lijkt in het nieuwe deel wat meer op de combat die je kent uit Final Fantasy tactics.
Zo kun je dus steeds een aantal vakjes vooruit of juist terug spelen. Verder kun je ook dekking zoeken voor aanvallen die van een afstandje worden genomen om zo jezelf te redden van schade.
Dit soort gameplay zie je tegenwoordig niet vaak meer in een nieuwe populaire RPG en dat toont in ieder geval dat de ontwikkelaar een nieuwe weg durft in te slaan. Het succes van de vorige game zou in ieder geval een goede indicatie moeten zijn van hoe tof de nieuwe game eigenlijk moet worden.
Daarnaast zorgt de nieuwe combat ook voor nieuwe mogelijkheden om je vijanden uit te schakelen. Waar je in het vorige deel nog de mogelijkheid had om je vijanden uit te schakelen door middel van je scheten, kun je nu de dimensie van tijd in tweeën splijten een gigantische scheet te laten.
Als deze nieuwe feature je niet enthousiast maakt voor de nieuwe titel, dan weten wij het ook niet meer. Het feit dat de nieuwe titel al aan het einde van dit jaar uitkomt, op 6 december al, maakt ons alleen maar enthousiaster. Het nieuwe vechtsysteem is in ieder geval een terechte nummer één in deze top 5 South Park The Fractured But Whole features.