Top 5 rare kapsels in games

Article
zondag, 22 maart 2015 om 13:14
xgn google image
Games kennen erg veel rare kapsels. Vooral de Japanse games blinken hierin uit. De raarste kapsels zijn hier op een rijtje gezet, dit is de top 5 rare kapsels in games.

Paul Phoenix (Tekken)

Paul Phoenix uit Tekken heeft één van de meest rare kapsels in games. Het lijkt net alsof zijn haar met een heggenschaar is geknipt, terwijl hij op zijn kop hing. Wonderbaarlijk is hoe het zo goed overeind blijft staan, zelfs als hij in hevig gevecht is met zijn grote vijand Kazuya Mishima.
68761

Goku Super Saiyan (Dragon ball)

Goku heeft als SuperSaiyan een heel groot en indrukwekkend kapsel. Het mag dan misschien niet de vreemdste zijn, maar wat de fans ermee doen, maakt het wel heel grappig. Zoals je hieronder ziet, worden er veel rare vergelijkingen mee gemaakt. Daardoor verdient dit kapsel toch een plekje in de top 5 rare kapsels in games.
rare kapsels in games
Onlangs kwam Dragon Ball Xenoverse uit, op de voorkant van deze game is Goku ook te zien met dit kapsel.
68762

Sindel (Mortal Kombat)

Het haar van Sindel lijkt op het eerste opzicht niet zo speciaal, maar dat is voordat ze het gebruikte in een dodelijke aanval. Het haar van Sindel dient als een ware zweep en is alles behalve normaal. Sindel gebruikt haar haren in verschillende aanvallen, fatalities en in de X-Ray aanval. Looks are decieving, vind je niet?
Binnenkort komt Mortal Kombat X uit, hiervoor is Sindel nog niet bevestigd, maar wie weet komt ze hier terug met haar rare kapsel.
68763

Avatar (Saints Row the Third)

In Saints Row The Third kun je jouw eigen avatar verschillende kapsels geven. Hier kun je ontzettend vette kapsels, maar ook erg rare kapsels kiezen. Hier komt ook het kapsel met de krulspelden voorbij, deze heeft de naam 50s housewife. Nu kun je zelfs de stoerste man omtoveren tot een gekke gast.
68764

Seymour (Final Fantasy X)

Seymour is een verrassende verschijning in Final Fantasy X. Hoewel we wel wat gewend zijn van de kapsels in Final Fantasy, die meestal puntig en hoog zijn, is deze wel erg apart. Het is blauw, opvallend en hartstikke onmogelijk om na te maken in het echt.
Dit is overigens een goede manier om de slechterikken en de helden uit elkaar te houden in Final Fantasy. De helden hebben vaak puntig haar, terwijl de slechterikken de rare kapsels in games hebben.

Populair Nieuws