Top 5 game trailers in aanloop van de E3 2015

Article
zondag, 31 mei 2015 om 14:11
xgn google image
Binnenkort komt de E3 er weer aan. Hier zullen veel gave nieuwe trailers onthuld worden. Maar we hebben op dit moment al veel gave trailers van games die we ook op de E3 terug zullen zien. Dit is de top 5 game trailers van games op de E3 2015.

5. Halo 5 Guardians

Halo 5 is alweer een hele tijd geleden aangekondigd, maar onlangs verschenen er twee nieuwe trailers. In deze trailers zie je twee kanten van het verhaal, die van Master Chief en van Spartan Locke. Met deze trailers wordt de nadruk gelegd dat er altijd twee kanten van een verhaal zijn. Ook deze twee horen tot deze Top 5 game trailers.
72166

4. Rise of the Tomb Raider

In deze trailer zie je hoe Lara Croft haar leven weer op probeert te pakken na de gebeurtenissen in Tomb Raider. Het is de overbrugging tussen wat er is gebeurd en wat haar nog te wachten staat. De game werd op de vorige E3 aangekondigd en we verwachten dit jaar meer te kunnen zien. Inmiddels is al bekend dat Rise of the Tomb Raider nieuwe wapens en meer puzzels bevat.
72167

3. Assassin's Creed Syndicate

In de trailer van Assassin’s Creed Syndicate zie je de nieuwe hoofdpersoon en setting. Hij vecht ter ere van de burgers en wil dat er gerechtigheid komt. Naast deze gave trailer verscheen er ook bijna 10 minuten gameplay. We zullen op de E3 waarschijnlijk meer beelden zien over deze game. Deze grote naam belooft veel en deze trailer is daar slechts het begin van.
72168

2. DOOM 4

Onlangs verscheen er een teaser trailer voor de game DOOM 4. Hierin werd aangekondigd dat er meer informatie over de game zal komen op de E3. Naast de teaser trailer verschenen ook beelden van de geannuleerde versie van DOOM 4. Dit kan een indicatie geven van wat we kunnen verwachten van DOOM 4. Dit is trailer in de top 5 game trailers die ons het meest nieuwsgierig maakt naar zijn game, daarom dat het op de tweede plaats staat.
72169

1. Call of Duty Black-Ops 3

Hierboven zie je de Call of Duty Black-Ops 3 trailer die bij de aankondiging onthuld werd. Van deze game zullen we waarschijnlijk meer zien tijdens de E3. In de trailer is te zien hoe de lijn tussen mens en zijn militaire technologie steeds dunner wordt. Dit is beslist de nummer 1 in de top 5 game trailers in aanloop naar de E3, omdat deze lekker over de top actie bevat. Hollywood spektakel en L.A. gaan hand in hand.