De top 5 beste Marvel games - Alle helden verzamelen

Article
zaterdag, 04 februari 2017 om 12:04
xgn google image
Marvel heeft aangekondigd dat het een samenwerking aangaat met Square Enix, om samen met Crystal Dynamics en Eidos Montreal een nieuwe Avengers game te maken. Er zijn natuurlijk al heel wat verschillende Marvel games te vinden, maar wat zijn nou de beste? Je vindt ze hier in de top 5 beste Marvel games.
De makers van Deus Ex en Tomb Raider werken samen om een nieuwe Marvel game te maken. Dit zal zeker niet de eerste Marvel game zijn waarvan we kunnen genieten, er kwamen namelijk heel wat games voor deze. De beste vijf van deze games vind je hier, in deze top 5 Beste Marvel games.

5. Ultimate Marvel vs. Capcom 3

Street Fighter is al jaren een van de meest populaire en bekendste fighters die er beschikbaar is. Capcom, de ontwikkelaar van Street Fighter, ging een samenwerking aan met Marvel en hieruit ontstond Marvel vs. Capcom. De game kwam in eerste instantie alleen uit op arcade machines in Japan, maar werd later ook uitgebracht op consoles.
De eerste Marvel vs. Capcom kwam uit in 1998 op arcade machines en werd later uitgebracht op Dreamcast en PlayStation. Na verschillende delen kwam Capcom uit bij Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds. Om hier nog een schepje bovenop te doen, kwam Ultimate Marvel vs. Capcom 3 uit.
De Ultimate versie van de game kwam uit in 2011 op Xbox 360 en PlayStation 3. Deze versie bestond uit uit alle content die eerder uitkwam, maar had daarnaast ook een hele lading nieuwe content. Dit heeft ervoor gezorgd dat Ultimate Marvel vs. Capcom 3 niet alleen een van de beste Marvel games is, maar ook tot een van de beste fighters behoort.

4. Spider-Man 2

Hoewel Spider-Man 2 zeker niet de laatste Spider-Man game was, vormde het wel het hoogtepunt van deze superheld. De game kwam uit in 2004 en de console versie van het spel wordt nog steeds beschouwd als een van de beste Spider-Man games die zijn uitgekomen. En deze game moet daarom zeker in het lijstje van top 5 beste Marvel games opgenomen worden.
In Spider-Man 2 kun je spelen als de slingerende held in een groot open New York. Door heel New York zijn er verschillende quests te vinden, maar er is ook een hele lading boeven te verslaan. De game is uitgekomen op bijna alle platformen die er beschikbaar waren, maar te console versies worden op het algemeen het beste opgevangen.
Spider-Man 2 kwam in 2004 uit en sindsdien hebben we heel wat verschillende Spider-Man games gehad, waaronder The Amazing Spider-Man. Alleen kon geen enkele game nog tippen aan het succes van Spider-Man 2. Het is dus hopen dat de Insomniac Spider-Man game hier verandering in gaat brengen.
105341 2

3. Marvel Heroes

Marvel Heroes is een MMO (Massively Multiplayer Online) actiegame. In de game kun je spelen met al je favoriete Marvel superhelden en zelfs helden waarvan je nog nooit gehoord hebt. Elke superheld heeft zijn eigen skills, die ze van elkaar onderscheiden.
Marvel Heroes kwam voor het eerst uit in 2013, maar sinds die tijd is er heel wat veranderd in de game. Ontwikkelaar Gazillion Entertainment heeft er daarom voor gekozen om de game elk jaar een grote update te geven, waarin allemaal nieuwe content zit. De game blijft dus altijd vernieuwen.
Marvel Heroes is volledig gratis te spelen, maar als je met verschillende helden wilt spelen moet je wel betalen. Maar het kan geen kwaad om een kijkje te nemen, om te zien of je de game leuk vindt. Want niet geschoten, is altijd mis.
105342

2. Marvel Ultimate Alliance

In Marvel Ultimate Alliance stel je een team van vier helden samen en neem je het op tegen alle schurken die je op je pad tegenkomt. Wanneer je bekende teams als de X-Men of de Fantastic Four samenvoegt, zal je team extra sterk de strijd in gaan. Ook zullen de verschillende combinaties zorgen voor meerdere eindes van de game.
Marvel Ultimate Alliance verscheen voor het eerst in 2006 en had toen al een vol roster met karakters. Bij elke console zaten er dan ook nog verschillende personages, zodat elke versie uniek was. Dit zorgde ervoor dat de game op meerdere platformen te spelen was en altijd uniek was.
Marvel Ultimate Alliance was zelfs zo populair dat de game een vervolg kreeg, Marvel Ultimate Alliance 2. Deze kwam uit in 2009, maar werd niet zo goed ontvangen als zijn voorganger. Beide games verschenen later ook op PlayStation 4 en Xbox One.
105343

1. LEGO Marvel Super Heroes

Misschien denk je er niet zo snel aan, maar een van de beste Marvel games is een LEGO game. TT Games, de ontwikkelaar van de LEGO games, zorgt altijd voor dat de games leuk zijn voor jong en oud. Mede hierom is LEGO Marvel Super Heroes zo populair: iedereen kan van de game genieten.
Door grappige momenten, leuke stukken tekst en een prachtig uiterlijk werkt LEGO Marvel Super Heroes zich naar de nummer 1 in de top 5 Marvel games. De game heeft een vervolg gekregen, namelijk Marvel The Avengers, maar toch blijft LEGO Marvel Super Heroes een betere optie. Vooral het feit dat Super Heroes een grotere hoeveelheid helden tot zijn beschikking heeft, helpt mee te begrijpen waarom de game zo’n succes is geworden..
De game kwam uit in 2013 voor zo goed als alle consoles. Als je een leuke Marvel game zoekt, probeer dan vooral LEGO Marvel Super Heroes, want in de game kun je spelen met je favoriete Marvel Cinematic Universe superhelden. Maar ook helden van FOX zoals Deadpool en Wolverine zijn speelbaar in de game, terwijl deze niet in het vervolg zitten. Daarom is dit zeker de beste Marvel game die op dit moment beschikbaar is!

Populair Nieuws