Top 10 Dishonored 2 screenshots - Eigen geschoten pica's!

Article
vrijdag, 18 november 2016 om 17:29
xgn google image
Nu vrijwel iedereen Dishonored 2 aan het doodspelen is, hebben wij even de moeite genomen om Karnaca op camera vast te leggen. Arkane Studios laat je heel goed de grimmige sfeer van een stervende stad te proeven. Maar er is duidelijk ook schoonheid in te vinden, kijk maar naar onze Top 10 Dishonored 2 screenshots.
Let op: Dit artikel bevat beelden en tekst die als spoilers ervaren kunnen worden
Dishonored 2 werd aangekondigd op de E3 2015, het hoogtepunt van Bethesda en het kunstwerk van Arkane Studios. De Dishonored 2 setting is zwaar beïnvloed door "Steampunk", een combinatie van sciencefiction met het Victoriaanse tijdperk en het stoomtijdperk (19e eeuw).
Na Dishonored 2 gespeeld te hebben, valt het op hoe goed Arkane Studios het voor elkaar heeft gekregen om de speler een duistere sfeer te laten ervaren. Hier krijg je een rits aan foto's te zien die zowel verhaal vertellen -als dat ze als schilderij in je huis kunnen fungeren, gewoonweg prachtig. Check de screenshots in onze Top 10 Dishonored 2 screenshots.

10. Ontsnappen uit Dunwall

Kort nadat Delilah de troon van Dunwall -de stad uit Dishonored 1- overneemt moeten we maken dat we wegkomen, maar niet voordat we een screenshot hebben gemaakt vanaf de daken van de stad.
Dit was de eerste screenshot die we maakten waar zo veel moois op te zien is. Maar na kort genieten van het uitzicht moeten we snel verder met onze ontsnapping uit Dunwall door onze weg te vinden naar de haven.
100980

9. Aanschouw Karnaca!

Om Dunwall te ontsnappen moeten we een tochtje maken op de "Dreadful Whale". Het schip van je nieuwe partner "Meagan Foster". Het schip fungeert als een soort hoofdkwartier voor tussen de missies door.
Maar voordat we Karnaca in gaan klimmen we nog even de mast van de boot in. Het hoogste punt van de Dreadful Whale, om het uitzicht in ons op te nemen.
100993

8. Aan de voet van Karnaca

De boottocht is voorbij en we krijgen geen rust, we beginnen nu onze eerst echte missie. En dat is het vinden en bereiken van "The Crown Killer" om die vervolgens te vermoorden.
Om te beginnen gaan we Karnaca in en kunnen we voor het eerst de sfeer proeven van deze verdorven stad. We bereiken al snel onze eerste vijanden en gaan die sluipsgewijs voorbij.
100999

7. Onderweg naar het Instituut

Inmiddels weten we dat The Crown Killer zich schuilhoudt in het Instituut, een gekkenhuis dat op een eiland vlakbij Karnaca gevestigd is. Dit eiland is alleen te bereiken met de Karanaca tram.
We zijn Karnaca net zo snel weer uit Karnaca als dat we er in gingen. Voordat we het Instituut bereiken krijgen we nog één keer mooi uitzicht op Karnaca en de Dreadful Whale die eenzaam in het water dobbert.
101004

6. Het Instituut in haar volle glorie

Nu naderen we het Instituut, de plek waar The Crown Killer zich schijnbaar schuilhoudt. Vanaf de buitenkant wordt het gebouw in de gaten gehouden door diverse bewakers. Maar binnen houdt het echte kwaad zich schuil.
In de ene ruimte wemelt het van de wachters die -als ze je zien- geen moment nadenken en de hele buurt bij elkaar schreeuwen terwijl ze op je af stormen. En in de andere kamer krijg je de volle laag van de vleesetende "Bloodflies" waar iedereen in Karnaca een grafhekel aan heeft.
101005

5. The Crown Killer

We zijn het Instituut in gegaan voor onze zoektocht naar The Crown Killer. Maar eerst even "The Heart" erbij gepakt om wat Bone Charms te gaan zoeken en onze krachten te verbeteren.
Kort daarna was het niet heel moeilijk om The Crown Killer te vinden. Al snel komen we erachter dat het een vrouw is die helemaal van de kaart blijkt te zijn. Ze is gehersenspoeld door haar eigen serum en heeft geen idee waar ze mee bezig is. Ze is dus te redden met een tegengif, maar jammer genoeg zijn we daar te laat achter gekomen.
Top 10 Dishonored 2 screenshots
101007

4. In-game art van Clockwork Soldiers

The Crown Killer is dood en dat bekent het einde van de missie. We keren weer terug naar de Dreadful Whale om onze volgende missie te starten. Maar voordat we echt met de missie beginnen gaat "The Outsider" ons wat achtergrondverhaal geven over de volgende persoon die je te pakken moet krijgen.
Dit is een mooie feature uit Dishonored 2. Terwijl The Outsider tegen je aan het praten is krijg je er mooie getekende beelden bij te zien. in dit geval van de Clockwork Soldiers.
101008

3. Onderweg naar The Clockwork Mansion

We zetten onze missie voort en betreden Karnaca weer. Hier krijgen we veel te zien van de stad, grote gebouwen, smalle stegen waar mensen rondlopen. Het is zeker geen slecht idee om even goed om je heen te kijken, alles is namelijk zo gedetailleerd.
Hier zie je een screenshot vanaf een balkon, er loopt hier niemand rond en toch is het interessant om er te zijn.
101009

2. De inwoners van Karnaca

We zijn nog steeds onderweg naar The Clockwork Mansion. We lopen hier door een steeg heen waar een hoop inwoners van Karnaca in armoede op straat leven, Je kan naar gesprekken luisteren, je kan met ze praten. Alhoewel sommigen niet meer geluid kunnen produceren dan een gorgelend hoestje.
Maar voornamelijk de dialogen zijn interessant, want Karnaca past zich aan op jouw gedrag. Hoe meer mensen je vermoordt, hoe meer de gesprekken tussen de inwoners over bijvoorbeeld jou gaan en het spoor van doden die je achterlaat.
101010

1. The Clockwork Mansion van "Kirin Jindosh"

Kirin Jindosh is de uitvinden van de Clockwork Soldiers en daarmee ook jouw target in deze missie. Maar deze man laat zien dat zijn mechanische huis gevuld met Clockwork Soldiers moeilijker is om te infiltreren dan het op het begin lijkt.
Voordat je het gebouw betreedt krijg je één beeld te zien van Kirin Jindosh. In je missie heb je er niet heel veel aan, maar een mooi beeld is het wel. Ook hier vertelt The Outsider namelijk een achtergrondverhaal met bijbehorende artwork.
Wil je meer weten over Dishonored 2? Check dan onze Dishonored 2 Review. Verder hebben we ook nog een speciale website voor Dishonored 2 waar je alles kan vinden wat je nodig hebt.
Dishonored 2 is verkrijgbaar voor Playstation 4, Xbox One en PC.