Top 10 beste party games - Gegarandeerd een leuke avond

Article
zaterdag, 18 april 2015 om 12:00
xgn google image
Het is weer weekend en dat betekent leuke dingen doen met vrienden. Zin om samen een spelletje te spelen? Dit is de top 10 beste party games, er zit gegarandeerd een spel voor jullie bij!

10. Pictionary

Pictionary is het tekenspel, maar dan nu als videogame. Je speelt hier in twee, drie of vier teams en neemt het tegen de andere teams op. Je krijgt verschillende opdrachten en probeert zo snel mogelijk te raden wat de andere tekent (met de uDraw!). Dit is een creatieve en leuke game om samen te spelen.
70218

9. Buzz!

Om goed te zijn in Buzz moet je veel weten. Je beantwoordt vragen met de speciale buzzers met gekleurde knoppen en de grote rode knop. Samen met de presentator waan je je in een ware quiz en er kan maar één winnaar zijn. Dit is zeker één van de leukste party games.
70219

8. Rayman Raving Rabbids TV Party

Ga samen met de Raving Rabbids op avontuur in de wereld van de televisie. je strijdt tegen elkaar in de minigames die de game biedt en uiteindelijk worden de scores uit deze games bij elkaar opgeteld tot je totale score. Met deze gestoorde types wordt het beslist lachen.
70220

7. Wii Sports

Wii Sports is een klassieker in de party games. Je kunt alle sporten en trainingen met meerdere mensen spelen. Omdat iedereen met een Wii de game heeft is het erg gemakkelijk voor onverwacht bezoek. Bovendien is het extra leuk dat je met je persoonlijke Mii kan spelen.
70221

6. Mario Kart

In Mario Kart race je in over vrolijke racebanen in kleine wagentjes met enorm veel power-ups. De power-ups is wat dit spel zo leuk maakt om het samen te spelen. Dwarsboom de plannen van je vrienden door ze te bekogelen met schildpadschilden of uit te laten glijden over banenschillen. Uiteindelijk gaat het namelijk maar om één ding in deze party games: wie het eerst over de eindstreep komt.
70222

5. Singstar

Wat is mooier dan het valse gezang van je vrienden? Nou, een heleboel, maar niets zal zo grappig zijn. Zing samen met je vrienden je favoriete nummers en laat je zoete zangstem horen. Met foute nummers, leuke liedjes, en catchy songs heb je een hele avond plezier.
70223

4. Mario Party 10

Mario games zijn perfecte games om samen te spelen en de Mario Party-serie staat er zo goed als bekend om. Mario Party 10 kwam afgelopen maand uit en is een soort virtueel bordspel. Met de toevoeging van miniparty games en baasgevechten verveelt het nooit.
70224

3. Rockband

Start samen met je vrienden een band in Rockband. In vergelijking met andere party games speel je hier niet tegen elkaar, maar met elkaar. Maak samen muziek en houd het publiek tevreden om te voorkomen dat je met groentes bedolven wordt.
70225

2. Trivial Pursuit Live

Het klassieke kennisspel Trivial Pursuit is nu ook in een game te spelen. Daag al je vrienden uit voor een spelletje en kom er achter wie er het meeste weet. Je kunt met maximaal vier personen spelen en leert ook nog iets bij. Je beantwoordt vragen uit zes verschillende categorieën: amusement, kunst, sport, geschiedenis, wetenschap en geografie.
70226

1. Super Smash Bros.

In Super Smash Bros ga je de strijd aan tegen al je vrienden. Speel met vier spelers tegelijk en kies je favoriete Nintendo karakter om ze één voor één in elkaar te slaan. De leuke karakters, het vrolijke uiterlijk en het onderlinge gevecht, maakt deze game een perfecte party game om zowel met vrienden te spelen als met je familie. Misschien is het zelfs leuk om een toernooi te organiseren met je vrienden.

Populair Nieuws