Star Wars Celebration 2016 - Dag 1 (Video)

Article
maandag, 18 juli 2016 om 11:33
xgn google image
XGN is bij de Star Wars Celebration in Londen. Er is een heleboel te doen en te zien, dus kijk onze video van dag 1 van de Star Wars Celebration 2016!
Misschien heb je wel sommige livestreams bekeken van de Star Wars Celebration 2016. Tijdens de meerdere panels van onder andere Mark Hamill (Luke Skywalker) en de nieuwste bioscoopfilm van Star Wars genaamd Rogue One: A Star Wars Story werd veel bekend. Ook over Star Wars Episode 8 kwam hier en daar wat info naar buiten.

Star Wars Celebration 2016 met Mark Hamill

Er is genoeg te doen bij de Star Wars Celebration 2016. Er zijn talloze cosplayers verkleed als bij wijze van spreke elk denkbare karakter uit het Star Wars universum. Mark Hamill was de host van een question & answer panel waarin hij sprak over zijn rol als de Joker in de nieuwe animatiefilm Batman: The Killing Joke, zijn uitgebreide dialoog in The Force Awakens en zijn collectie aan actiefiguren.
Ook werd er veel bekend tijdens het Star Wars: Rogue One panel over deze film. De gehele cast, alsook de regisseur en de producers, waren aanwezig en spraken uitgebreid uit over de eerste film uit de Star Wars: Antology reeks. Op de beursvloer van de Star Wars Celebration was ook een tentoonstelling van de kostuums en props uit deze film aanwezig.
Zo kon je de outfits van de nieuwe Stormtroopers bekijken, een schaalmodel van de Death Star zien en de kostuums van een groot gedeelte van de hoofdpersonages inspecteren.
Bekijk snel deze video over de Star Wars Celebration 2016 en kijk morgen weer voor al het nieuws dat vanaf de beurs naar buiten komt. Star Wars: Rogue One draait op 16 december in de bioscoop en de nieuwste ''hoofdfilm'' uit de Star Wars saga draait ongeveer een jaar later in december van 2017 op het grote doek.

Populair Nieuws