Speedlink Switch accessoires - Wat voor jou?

Article
zondag, 09 juli 2017 om 14:05
xgn google image
Stel dat je nu de trotse eigenaar bent van een Nintendo Switch, dan heb je misschien ook wel zoiets van “Hé, ik heb wat extra’s nodig.” En dan geen games, maar accessoires. Speedlink biedt dat met een startpack. Zijn deze Speedlink Switch accessoires wat voor jou?

Wat krijg je?

Speedlink biedt meerdere pakketten voor Switch eigenaren. Voor een tientje (nu in de aanbieding zelfs 7 euro bij bol.com), krijg je het 4-in-1 Starter Kit pakket. Maar voor 20 euro heb je het ultieme pakket, de 7-in-1 Starter Kit. Twee tientjes dus en daarvoor krijg je de volgende Nintendo Switch accessoires:
  • Een oplaadkabel (zodat je terwijl je gamet, kunt opladen)
  • Een beschermfolie
  • Oortjes
  • Een doosje waar twee games in kunnen
  • Reinigingsdoekje voor het Switch scherm
  • Twee setjes siliconen opzetstukken voor de analoogsticks in de kleuren rood en zwart

Hoe is de kwaliteit?

Zodra je dat pakket voor je neus hebt en het open maakt heb je meteen zoiets van: “Is dit alles?” Ja, dat is het. En toch is het vrij veel. Maar het voelt als weinig. Misschien komt het ook wel omdat je bij 7 dingen niet verwacht dat één ding een schoonmaakdoekje is en twee siliconen setjes. En een mooi opbergtasje is er niet bij.
De accessoires doen hun ding maar heel spectaculair is het allemaal niet. De oortjes waar gewoon goed geluid uitkomt voelen wat goedkoop aan. Aan de andere kant is het onderdeel van het totaalpakket. En eerlijk is eerlijk: alle onderdelen in dit pakket Speedlink Switch accessoires doen gewoon wat ze moeten doen.

Heb je deze Speedlink Switch accessoires nodig?

De vraag is alleen wel, heb je het nodig? Nou, eigenlijk niet. Het handigste is eigenlijk de oplaadkabel, waarvan de kwaliteit ook het beste is. En extra siliconen setjes zijn handig, maar absoluut niet noodzakelijk. Hetzelfde geldt voor het doosje waar je de games in kunt doen. Stop een game in je portemonnee, bij wijze van, en het komt meestal ook wel goed. En dat schoonmaakdoekje is helemaal onnodig. Die Switch houden wij gamers echt wel netjes, nietwaar?

Conclusie

Het pakketje is dan ook niet zo heel bijzonder. En twee tientjes is toch best weer veel geld. (de adviesprijs is zelfs 30 en dat is echt te veel geld!) Daar heb je al een halve game van. Aan de andere kant zijn er altijd mensen die op zoek zijn naar wat extra Switch accessoires en dan is de prijs kwaliteit verhouding van Speedlink net oké. Dus voor die doelgroep is de startpack met Speedlink Switch accessoires prima. Maar verwacht dus niet te veel. Maar zoek je een kabeltje, een opbergdoosje en wil je regelmatig poetsen? Dan is het dus een prima set.

Populair Nieuws