Reageer en Win: Evil West voor PS5

Article
vrijdag, 02 december 2022 om 17:00
2022 11 15 evil west pf1669821835
Nu de nachten langer worden in het een ideale tijd om lekker duistere games te spelen. Dat komt ook goed uit, want in de Reageer en Win van deze week geven we Evil West voor de PS5 weg!

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we bioscoopkaartjes voor Violent Night weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaars van Violent Night bioscoopkaartjes zijn geworden... Roy06, Lauraaa en T_Bird_73!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - Evil West

Ondanks dat we veel westerns op het witte doek voorbij hebben zien komen, komt het genre niet vaak terug in games. En dat is vrij opvallend, want het stoffige wilde westen en de overvloed aan schietijzers lijkt een ideale combinatie voor een game. Dat moet ontwikkelaar Flying Wild Hog ook hebben gedacht, helemaal als je de setting mixt met vampieren.
De studio is vorige week namelijk gekomen met Evil West. In de game speel je als de vampire hunter Jessie Rentier die, zoals je waarschijnlijk hebt geraden, het op moet nemen tegen een leger aan vampieren. Daarvoor heb je gelukkig een scala aan wapens tot je beschikking, van een traditionele revolver tot aan een vlammenwerper. En de campagne is bovendien samen te spelen in co-op met een vriend of vriendin.
Het mooiste is nog dat je de game nu gratis aan je collectie kan toevoegen. In de Reageer en Win van deze week maak je namelijk kans op Evil West voor de PlayStation 5!
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).