Reageer en Win - Gemini Man en Happy Death Day 2U Blu-ray

Article
vrijdag, 11 oktober 2019 om 17:00
reageer en win xgnf1570802774
En daar zijn we weer! Het is weer vrijdag dus dat betekent dat jullie weer kunnen genieten van een gloednieuwe Win">Reageer en Win. We geven deze 2 prijzen weg voor de echt filmliefhebbers. Als je één van deze prijzen win, kan je er beter voor zorgen dat je genoeg popcorn in huis hebt!

Winnaars afgelopen week

Afgelopen week maakten jullie kans op Escape Room 2 en Man of Medan voor PlayStation 4. Dat betekent dus dat we de winnaars nu bekendmaken.
En de winnaar is.... Spiral!
Van harte gefeliciteerd met de prijs! Stuur een e-mail met je adresgegevens naar [email protected].

Reageer en Win - Gemini Man en Happy Death Day 2U

Prijs: 2x tickets voor Gemini Man en 1x Blu-ray Happy Death Day 2U!
Gemini Man draait om de succesvolle sluipschutter Henry Bogan (Will Smith) die voor de overheid gevaarlijke doelwitten uitschakelt. Na een mislukte opdracht besluit hij te stoppen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Vanuit het niets wordt Henry opgejaagd door een mysterieuze agent die al zijn plannen ziet aankomen. Hij komt er dan achter dat de man die hem probeert te doden een kloon van hem is! Alleen is deze kloon jonger en sneller.
Happy Death Day 2U is het vervolg op Happy Death Day en draait wederom om Tree Gelbman (Jessica Roth) die wakker wordt in een horrorsituatie. Net zoals in het eerste deel herleeft ze één dag steeds opnieuw, maar al snel komt ze erachter dat ze vastzit in een parallel universum. Ook in dat universum loopt een moordenaar rond die haar wil uitschakelen. Aan Tree om uit het parallele universum te komen en haar vrienden te redden van de moordenaar!
Hoe gaan wij de prijzen weggeven?
De opdracht is simpel:
  1. Laat onder de Reageer en Win een comment achter waarom je deze prijs wilt winnen.
  2. Reageer nog op minstens twee andere artikelen op XGN.nl de komende week.
  3. Volg ons op Instagram en check onze Cyberpunk giveaway (Laat je Instagram gebruikersnaam achter in de comment op de R&W)
Natuurlijk wordt zoals gewoonlijk de winnaar volgende week bekendgemaakt op de website!

Vraag van de Week:

Zijn jullie van plan gepersonaliseerde profielen terug te brengen op XGN samen met XPs?

Svenysven

Goed nieuws! Persoonlijke profielpagina’s keren terug, waarbij je ook kan zien waar mensen op hebben gereageerd. Het XP of Level systeem is nog even afwachten. Wij weten op dit moment nog niet of dat zal terugkeren.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en te volgen op Twitter en Instagram!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

Populair Nieuws