Profiteer nu van veel korting op deze Nintendo Switch games!

Article
maandag, 06 juni 2022 om 12:00
fire emblem warrirosf1654268108
Nu het zonnetje is teruggekeerd is Nederland is het weer mooi tijd om erop uit te trekken. En met deze Nintendo Switch games, die nu met veel korting te scoren zijn, kan je je onderweg altijd vermaken!

Fire Emblem Warriors

Liefhebbers van Fire Emblem en musou games kunnen deze maand weer uitkijken naar een nieuwe titel. Op 24 juni komt namelijk Fire Emblem Warriors Three Hopes uit. Heb je het origineel nog niet gespeeld, dan kan je die game nu met korting scoren bij Nedgame!
In tegenstelling tot andere Fire Emblem games is Fire Emblem Warriors geen tactische RPG, waarbij je zorgvuldig je troepen moet inzetten om de vijand te verslaan. De game is namelijk een hack and slash RPG, waarbij de gameplay sterk is gebaseerd op de Dynasty Warriors games. De game is dan ook gemaakt door Omega Force en Ninja Gaiden-ontwikkelaar Team Ninja.
Je mag met een heel scala aan bekende Fire Emblem-karakters aan de slag om te vechten tegen enorme legers. Tijdens gevechten is er nog wel een tactisch element toegevoegd. Spelers kunnen namelijk bevelen geven aan hun manschappen en bepaalde wapens werken beter of slechter tegen andere wapens - het Weapon Triangle-principe. Wil je dus tactisch op knoppen rammen, dan is Fire Emblem Warriors een perfecte keuze voor je Nintendo Switch.
untitled goose gamef1576762705

Untitled Goose Game Physical Edition

Als er één onomstotelijk feit is in de dierenwereld, dan is het wel dat ganzen de grootste pestkoppen aller tijden zijn. Om dat nog eens te benadrukken is indie-ontwikkelaar House House in 2019 met Untitled Goose Game gekomen.
In de game krijg je de controle over een gans in een idyllisch Engels dorpje en is het de opdracht om simpelweg zoveel mogelijk chaos te schoppen en mensen te irriteren. Precies dus hoe de dag van een gans er normaal uitziet. Je kan spullen van mensen afpakken, objecten kapot maken, op mensen afrennen en natuurlijk honken.
Je zal niet alleen willekeurig mensen moeten irriteren, je krijgt bepaalde opdrachten om te voltooien. Wanneer je er genoeg hebt voltooid, dan kan je naar het volgende gedeelte van het dorp om de chaos nog wat groter te maken.
In de Physical Edition van Untitled Goose Game zit niet alleen de game, maar ook een poster van het dorpje, een catalog of junk en een premium sticker.
dragon quest builders 2f1644494779

Dragon Quest Builders 2

Eén van de meest succesvolle games aller tijden is zonder twijfel Minecraft. De game verscheen alweer in 2011, maar is nog steeds ongekend populair en blijft maar updates krijgen. Als je een fan bent van het bouwen, maar ook iets meer verhaal wil, dan ben je bij Dragon Quest Builders 2 aan het juiste adres.
Dragon Quest Builders 2 speelt zich vlak af na de gebeurtenissen in Dragon Quest 2. Een groep genaamd de Children of Hargon nemen wraak voor de dood van Hargon en Malroth en zorgen ervoor dat alle builders in de wereld gevangen worden genomen. Daardoor kan er niks meer worden gebouwd.
Gelukkig weet jij te ontsnappen en kom je terecht op de Isle of Awakening, waar je mag gaan bouwen en de bevolking moet helpen. Natuurlijk heb je om te bouwen wel materialen nodig, dus moet je ook de wereld gaan verkennen en vijanden verslaan, om beetje bij beetje alles weer compleet te maken.
close to the sunf1654268303

Close to the Sun

Wil je wanneer de zon ondergaat een lekker griezelige game spelen op je Nintendo Switch? Dan kan je nu profiteren van een mooie aanbieding op Close to the Sun, een first-person horrorgame van ontwikkelaar Storm in a Teacup.
Close to the Sun speelt zich af in een alternatieve versie van 1897, waarin Nikola Tesla en Thomas Edison strijden om de technologische overmacht in de wereld. Tesla gebruikt een enorm schip, de Helios, om alle knappe koppen bijeen te brengen en hun ideeën met elkaar te delen.
De speler neemt de controle over Rose Archer, die ook naar de Helios is gekomen, nadat ze een mysterieuze brief heeft gekregen van haar zus Ada. Wanneer Rose aan boord gaat, gebeuren er al snelle vreemde dingen, vloeit het bloed rijkelijk en kom je voor een flink mysterie te staan die je moet oplossen om levend van boord te komen. Close to the Sun is dan ook niet een game voor spelers met een zwakke gesteldheid.

Populair Nieuws