Poll - Stem nu op de beste E3 2015 game

Article
donderdag, 18 juni 2015 om 23:54
xgn google image
E3 2015 nadert zijn einde, en daarom rust ons nog maar één ding: welke game stond met kop en schouders boven de andere games uit? Stem nu op de beste E3 2015 game!
Er waren genoeg verrassingen en hoogtepunten deze E3. Langverwachte games als Star Wars Battlefront, Star Fox Zero en Fallout 4 zagen eindelijk gameplay tijdens het evenement. Maar ook titels als The Last Guardian en Final Fantasy VII Remake werden na jaren afwezigheid eindelijk getoond.
Er was een tijd voor vreugde en een tijd voor woede. Niet iedereen was het met alle aankondigingen eens, en sommige games bleven nog steeds weg van de beurs.
Beste E3 2015 game <a href=poll" class="img-responsive" src="https://cdn.xgn.nl/upload/201506/t/beste-e3-2015-game-poll.jpg" />

De beste E3 2015 game

Maar of je de games nou verwachtte of niet, we kunnen het erover eens zijn dat deze E3 zeker niet teleurstellend was. Alle uitgevers waren op dreef met aankondiging na aankondiging. Sommige games hadden een filmische CGI trailer, terwijl andere games uitpakten met epische gameplay demo's.
Jullie konden eerder ook al stemmen op de beste E3 persconferentie. En op wie beter was: PlayStation of Xbox.
De ultieme vraag is natuurlijk: Wat is de beste E3 2015 game? Het is aan jullie, trouwe XGN-lezers. Stem!

Populair Nieuws