Pokemon GO kosten en PS4 headsets - Q&A Tuesday

Article
dinsdag, 19 juli 2016 om 17:47
xgn google image
Deze week, in de laatste Q&A Tuesday voor de zomerstop, hebben we het over Pokemon GO kosten. Hoe kan developer Niantic geld verdienen op een gratis app? Het antwoord op deze vraag en meer zie je in deze Q&A!
No Man's Sky is een van de meest gewilde games deze zomer en kent immens veel planeten. Je zult daarom amper andere mensen tegenkomen, en het zal zeker lastig zijn om je vrienden te vinden. Waarom heeft de ontwikkelaar ervoor gekozen om eigenlijk geen multiplayer toe te voegen in de game?

Pokemon GO kosten voor Niantic

Je hoeft maar naar buiten te gaan of je zult wel mensen tegenkomen die momenteel in hun telefoons zijn verdiept om zoveel mogelijk Pokemons te vangen. Hoe kan het dat Niantic op een gratis game zo veel geld verdiend? Terwijl bijvoorbeeld de Pokemon GO kosten voor de servers waarschijnlijk immens zijn met zo veel mensen die tegelijkertijd aan het spelen zijn.
Ook valt de vraag: wat is de favoriete Pokémon van Calvin en Rox? Het antwoord vind je voor de verandering maar half in de video, je zult aan de hand van het silhouette van de Pokémon moeten raden in de reacties!
Daarnaast bespreken we deze week de beste budget headsets voor je PlayStation 4. De markt is vrij verzadigd met headsets momenteel, dus door de bomen zie je bijna het bos niet meer!
Ook bespreken we TV-series. En wel (nieuwe) series met of totaal één seizoen of die net zijn begonnen, zodat je lekker vanaf het begin kunt meepraten. Onze favorieten kun je vinden in deze aflevering.
Dit was de laatste Q&A Tuesday voor een tijdje, hierna gaan we namelijk met zomerstop! Houd je prangende vragen dus even voor je tot na de zomer als we weer terug zijn met een nieuwe Q&A Tuesday!