Nieuwe ESO chapter Blackwood heeft gave features

Article
woensdag, 27 januari 2021 om 16:00
exclusive bwd exploration leyawiincathedral 1920x1080 2507466008521f9d6f4983388695f1611676988
Er is een nieuw hoofdstuk in Elder Scrolls online aangekondigd. Het nieuwe verhaal genaamd Blackwood zal een heleboel nieuwe features hebben en een geweldig nieuw verhaal bieden voor de spelers. Wij kregen de kans om de creative director van ESO, Rich Lambert, te interviewen over dit nieuwe project. Hierdoor hebben wij een hoop informatie gekregen over Blackwood en de nieuwe features.
Als de creative director van Elder Scrolls Online heeft Rich Lambert natuurlijk een ontzettend grote rol gehad in de productie van dit hoofdstuk van de game. Blackwood kent een aantal geweldige nieuwe features waar Lambert zelf natuurlijk ook erg enthousiast over is. Wij hebben dit interview voor jullie samengevat en zullen deze nieuwe features voor jullie beschrijven.

Wat kunnen we verwachten?

In Elder Scrolls Online Blackwood krijgen we een jaar langdurend verhaal dat opgedeeld is in vier hoofdstukken. Het speelt zich zo’n 800 jaar voor The Elder Scrolls: Oblivion af. Blackwood geeft ons meer dan 30 uur aan hoofdverhaallijn die wij kunnen spelen en ook nog eens een heleboel sidequests. In Blackwood zijn een heleboel vette rewards beschikbaar om vrij te spelen en de nieuwe features zorgen voor een geweldige unieke ervaring.
In het verhaal kan jij samen met vrienden, van welk level dan ook, door Tamriel reizen. Het verhaal neemt je mee naar ontzettend veel verschillende plekken in het land. Je keert terug naar Leyawiin, de moerassen in Shadowfen en de voor nu nog mysterieuze plaats genaamd Blackwood, waar je erachter komt wat de duistere machten voor plan gesmeed hebben.
foa beat blackdrakevilla norm 1920x1080 2507466008526dbd8a5161026905f1611677179

Een jaar lang

Elder Scrolls Online Blackwood zal opnieuw een langdurig verhaal zijn. Net als het vorige hoofdstuk zal het bestaan uit vier delen die bij elkaar een jaar lang duren. Blackwood zal je meenemen op een reis door enorm veel verschillende en bekende plekken in het Elder Scrolls universum. Rich Lambert vertelt ons dat Blackwood een nieuwe tutorial zal hebben die spelers kennis laat maken met grote nieuwe features, waarvan de grootste absoluut de toevoeging van ‘Companions’ is.

Companions

Lambert vertelt ons over de grootste nieuwe features in Blackwood, waaronder Companions. Dit zijn AI’s die je kan krijgen door sidequests te doen in dit nieuwe hoofdstuk. Companions helpen je bijvoorbeeld tegenstanders te bestrijden. Companions zullen unieke vaardigheden beschikken waarmee ze jou kunnen helpen je personage te verbeteren. Rich denkt dat dit vooral de nieuwe spelers erg zal helpen. Niet alleen zal de game iets makkelijker gemaakt worden met wat hulp van deze Companions, maar hierdoor zullen zij het multiplayer gedeelte van de game meer ervaren. De toevoeging van Companions is één van de features waar Rich Lambert zelf het meest enthousiast over is. Hij geeft dan ook aan dat dit zeker iets is wat in volgende hoofstukken terug zou kunnen komen als dit een succes wordt.
usp bwd companionsystem 1920x1080 2507466008522030aeb004431613f1611677250

Unieke beloningen

In Blackwood zal je de mogelijkheid hebben om ontzettend unieke beloningen vrij te spelen. Hier legt Rich Lambert ons het één en ander over uit. Ieder hoofdstuk zal verschillende compensaties kennen waarmee jij kan laten zien dat jij dit hoofdstuk van ESO gespeeld hebt. Zo zal je met bijvoorbeeld de nieuwe Rockgrove Trial missie gloednieuwe skins kunnen krijgen. Ook vertelt Lambert ons over de nieuwe Oblivion Portals. Dit zijn portalen waarmee je naar verschillende plekken in de Deadlands kan reizen om sidequests te starten. Deze Oblivion Portals zijn vergelijkbaar met bijvoorbeeld Dark Anchors. Dit is één van de grootste features, waarvan je ongetwijfeld een hoop gebruik zal gaan maken in ESO.

Geen probleem voor nieuwe spelers

Ook voor nieuwe spelers zal Blackwood hartstikke toegankelijk zijn vertelt Rich Lambert. Companions zullen het begin voor beginners wat makkelijker maken en het is natuurlijk nog altijd mogelijk om met vrienden die een hoger level zijn te spelen. Rich Lambert vertelt ons dan ook dat hij niet verbaasd zou zijn als Blackwood nieuwe spelers naar Elder Scrolls Online zal trekken. Er zit geen limiet aan met wie je samen kan spelen, dus als jij net begonnen bent en een vriend van je al ontzettend ver is in de game is dat geen probleem.
bwd trial rockgrove 1920x1080 250746600852175afd3359931873f1611677340
Gaan jullie dit hoofdstuk van Elder Scrolls Online spelen? Laat het ons weten met een reactie!

Populair Nieuws

Laatste Reacties