Moeilijke games - Tips om verder te komen

Article
door Anoniem
donderdag, 09 april 2015 om 15:50
xgn google image
Er zijn al heel wat controllers gesneuveld tijdens potjes FIFA, COD, Bloodborne of welke andere game dan ook. Gamen kan soms heel frustrerend zijn, vooral wanneer je vast zit tijdens het gamen. Hoe gaan de XGN-bezoekers met deze frustratie om? Dit zijn de beste tips om verder te komen bij moeilijke games.
De stemmen van de poll zijn weer geteld en de resultaten zijn verrassend. Schreeuwen krijgt bijvoorbeeld de zevende plek en dat is moeilijk te geloven. Wanneer je de wereld van het online gamen instapt, word je doof door al het geschreeuw van gefrustreerde gamers. Het lijkt er op dat schreeuwen een van de beste tips om verder te komen in moeilijke games, maar niets is minder waar.
Veel van de XGN-bezoekers raken een game helemaal niet meer aan wanneer ze niet verder komen. Dat is toch zonde van je geld? De nummer 9 t/m 4 zie je hieronder. De top drie is nog even geheim gehouden, die vind je op de volgende pagina's.
Dit zijn de tips om verder te komen bij moeilijke games.
  1. -
  2. -
  3. -
  4. Controller gooien
  5. Ik roep om hulp
  6. Ik speel het spel helemaal niet meer
  7. Schreeuwen
  8. Slaan
  9. Verander de moeilijkheidsgraad

3. Blijven proberen

Kijk, dit is de mentaliteit! De XGN-bezoekers zijn krijgers, tijgers, doorzetten, macho's of hoe je het ook wil noemen. Jullie geven niet op en gaan door tot het (soms) bittere einde. Op de derde plek staat blijven proberen.
Met een kwart van alle stemmen kan je wel weer zien waar de doorzetters van de gamewereld zitten: Op XGN.

2. Ik stop even en probeer het later weer

Soms moet je gewoon even afkoelen. Buiten onder het genot van een whisky of een sigaretje rustig bijkomen van het verlies. De frustratie verlaat langzaam het lijf en lichaam maakt zich weer klaar om te vechten. Je stopt even en gaat weer verder, geen genade.
Iets meer dan 30% van de XGN-bezoekers moet even afkoelen en probeert later weer verder te komen. Vooral onder de geduldige gamers onder ons is dit een van de meest gebruikte tips om verder te komen in moeilijke games.

1. Kijk een tutorial/walkthrough

Even een tutorial of walkthrough kijken heeft de meeste stemmen gekregen onder de XGN-bezoekers. Dit is natuurlijk enorm logisch: Je wil zo snel mogelijk verder met je game, dus een walkthrough kijken is zoveel sneller dan het blijven proberen of even stoom afblazen.
Deze dagen heb je maar gelukt met het internet. Het internet staat vol met tutorials en walkthroughs waardoor jij weer verder komt in je game. Vroeger had je dit niet en moest je een goede vriend(in) roepen om je te helpen.
Lang leve het internet. Een van de beste tips om verder te komen in moeilijke games is dus een tutorial of walkthrough kijken.

Populair Nieuws