Wat vind jij ervan dat Nintendo stopt met de NES Classic? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 15 april 2017 om 15:00
xgn google image
Een extra lang weekend in april, dat is altijd fijn. De XGN Doe Mee maakt er daarom een iets langere stelling van en is benieuwd naar jullie mening over Nintendo en diens NES Classic. Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een weekje geleden vroegen wij wat jullie nou van de Xbox Scorpio verwachten. Microsofts nieuwste geüpgraded console moet ervoor zorgen dat wij massaal gebruik gaan maken van de Xbox in combinatie met een 4K-televisie. Meningen genoeg, met vooral hele uitgebreide reacties; iets waar de XGN Doe Mee altijd blij van wordt. Chris Boers krijgt nu het woord:
Een zeer duidelijke mening van Chris Boers, die daarmee ook een groot probleem van de Xbox One op dit moment aankaart: exclusieve titels. Waar PlayStation-gebruikers en liefhebbers zich op dit moment vermaken met Horizon: Zero Dawn, Persona 5, Nioh en NieR: Automata zijn alleen al enkele titels die dit jaar op Sony’s paradepaardje uitkwamen. Op Microsofts console blijft het toch angstvallig stil.
Maar even genoeg over die eeuwigdurende consolestrijd, tijd voor de nieuwe stelling! Groot nieuws uit het Nintendo-kamp deze week: de ontwikkelaar annex uitgever liet namelijk weten dat zij in Noord-Amerika al gaan stoppen met de productie van de NES Classic! Onze vraag is dan ook:

Wat vind jij ervan dat Nintendo stopt met de NES Classic?

De mini-console wordt al sinds de releasedatum in november geteisterd met een groot tekort; ook in Nederland is de NES Classic weinig tot niet leverbaar. Het nieuws dat Nintendo stop met de NES Classic, om wat voor een reden dan ook, kan een flinke impact zijn voor de prijs van het hebbedingetje en ervoor zorgen dat het echt een collectors item wordt. Maar wat vind jij daar nu van? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn paasweekend gewenst!