Kingdom Hearts 3 release - 5 redenen waarom we niet kunnen wachten

Article
woensdag, 09 september 2015 om 17:27
xgn google image
Met alweer 10 jaar voorbijgaande jaren sinds Kingdom Hearts 2 uitkwam is het dan eindelijk zover. Kingdom Hearts 3 komt er aan. En omdat we niet kunnen wachten tot de de Kingdom Hears 3 release hebben we hier de ultieme lijst!

Gave nieuwe wapens en transformaties

Een grote toevoeging van Square Enix aan Kingdom Hearts 3 als het gaat om gameplay en wapens is de mogelijkheid om Sora's Keyblade te laten transformeren. In deze game kan je behalve het gebruiken van je Keyblade als wapen, nu ook vechten met een raket, pistolen en een vliegende pegasus die een koets voorttrekt.
Elke Keyblade transformatie kan je vrijspelen door alle missies in een bepaalde Kingdom Heart's wereld te voltooien. Elke wereld heeft dan ook zijn eigen unieke Keyblade transformatie. Game designer Tetsuya Nomura heeft meegedeeld dat de "battle stijl" ook verandert afhankelijk van de vorm die je Keyblade aanneemt.
Behalve deze toffe nieuwe optie om met verschillende soorten wapens te kunnen vechten is het aantal wapens ook gegroeid sinds Kingdom Heart 3 zijn voorganger.
78081

Geweldige nieuwe werelden om te bezoeken

We zijn gewend van Kingdom Hearts dat de werelden die we kunnen bezoeken in het Disney universum staan. In Kingdom Hearts 3 zullen we voor het eerst niet alleen Disney werelden kunnen bezoeken, maar ook werelden die in het teken staan van Marvel Comics en Lucasfilm.
Behalve enkele terugkerende werelden zoals Twilight Town, Pirates of the Caribbean en enkele andere, kunnen we vooral uitkijken naar vette nieuwe werelden zoals Big Hero 6's San Fransokyo waarin Sora en zijn vrienden kunnen omgaan met het Big Hero 6 team en natuurlijk Baymax. Verder is ook tijdens E3 bevestigd dat Rapunzel een van de nieuwe werelden zal zijn.
78082

Vrijere bewegingen en progressieve gevechtsopties

Twee nieuwe mogelijkheden die Kingdom Hearts 3 biedt in de gameplay zijn Attraction Flow en de Free run mode. Attraction Flow geeft de spelers de mogelijkheid om vrijere bewegingen te maken tijdens gevechten. Deze geüpdatete versie van mechaniek zal je kunnen gebruiken in 2 Disney attracties: een piratenschip en een treintje. Met Attraction Flow kunnen Sora en zijn vrienden in deze attracties hun gevechten uitvoeren.
Free run mode, de andere nieuwe functie van het spel, zorgt ervoor dat het mogelijk is om in verschillende gebieden te rennen te klimmen wat voorheen nog niet mogelijk was. Ook de vlieg- en springmodus zal veel beter worden.
78084

Betere graphics en een ontwikkelde gameplay

Een groot verschil tussen Kingdom Hearts 3 en zijn voorganger Kingdom Hearts 2 zijn de ver ontwikkelde graphics en esthetiek. Het nieuwe spel bevat coole beelden en een kleurrijke stijl die weer bouwt op het gevoel van fantasierijke elementen in het spel zoals de gigantische sleutel die als wapens dienen en zelfs nog grotere monsters om tegen te vechten. Door de krachtigere processor van de PS4 is het mogelijk geweest om betere graphics toe te voegen en dus een vrijere gameplay die bij de voorgaande games nog niet mogelijk waren.
We zullen veel meer Final Fantasy elementen tegenkomen in de game zonder de essentie van de originele Kingdom Heart games te schaden.
78089

Epische nieuwe vijanden

Iets anders wat je nog kunt verwachten van Kingdom Hearts 3 en waar je zeker naar uit kunt kijken zijn de nieuwe epische, Shadow of the Colossus-stijl eindgevechten. Er zullen zeker ook gevechten tegen kleinere vijanden komen, denk hierbij aan de zeer gewaardeerde heartless die overal vandaan kruipen. De meeste eindgevechten zullen echter tegen titanische wezens zijn, die Sora de vrijheid geven om meer te bewegen en de nieuwe Attraction Flow optie te gebruiken.

Populair Nieuws