HoYoverse Zenless Zone Zero – Een leuke maar heel korte sneak peek

Article
zaterdag, 09 september 2023 om 15:00
935358dac5b45efaf984acc7ebf9c872 65990188957678418f1693469569
Op gamescom hebben wij HoYoverse Zenless Zone Zero gespeeld. Is dit weer een hit game van ontwikkelaar miHoYo?

Bouw je eigen team

Menig HoYoverse speler is al op de hoogte van de nieuwe RPG game. Voor wie dat nog niet is, hier is je wake-up call. Ben je dol op de gevecht moment die plaatsvinden in Genshin, maar mag het nog wat strakker? Dan is HoYoverse Zenless Zone Zero waarschijnlijk jouw ideale game.
Bij de booth op gamescom was er alleen mogelijkheid om het gevechtssyteem uit te testen. Een boss en een hele line-up aan diverse characters.
Er zijn verschillende facties in de game aanwezig, waaronder Victoria Housekeeping Co, Belobog Heavy Industries en Cunning Hares. In de demo waren er elf personages beschikbaar, die we vrij konden gebruiken om een team te maken van maximaal drie personages.

Een véél te korte gameplay demo

Met maar één aanwezige boss (genaamd de “Hollows”) was de demo kort maar krachtig. Het moment dat hij in zijn tweede fase in ging, was de demo al afgelopen. We kregen tien minuten de tijd, maar met een beetje skill was het mogelijk om de baas al in een kleine vijf minuten te verslaan.
Hoe je de baas precies wil verslaan, dat is aan jou zelf. Je kan met de karakters een speelstijl in elkaar knutselen die perfect bij jou past. Aan het uiterlijk van een karakter kan je al inschatten wat zijn statistieken zijn; groot is sterk maar langzaam, klein is snel en medium is alles daartussenin.

Hyped voor meer gameplay

Voor wat er aangekondigd is en al te zien is in de trailer, lijkt het allemaal veelbelovend. Het is zeker een titel die het waard is om in de gaten te houden. En net zoals zijn voorgangers wordt HoYoverse Zendless Zone Zero ook weer free-to-play!
HoYoverse Zenless Zone Zero is beschikbaar voor PC. Er is nog geen releasedatum bekend.

Populair Nieuws