WIN - Grow Up prijsvraag

Article
donderdag, 08 september 2016 om 11:25
xgn google image
Ubisoft viert dit jaar haar 30e verjaardag. Om dat te vieren mogen wij de game Grow Up weggeven aan onze bezoekers! Wil jij deze game binnenkort in huis hebben? Lees dan hieronder hoe je meedoet aan onze Grow Up prijsvraag.
Grow Up kwam op 16 augustus uit en is het vervolg op Grow Home, dat in 2015 verscheen. In deze open world adventure platformer krijgen spelers wederom controle over de robot BUD. Het robotje is door een meteorietenstorm gestrand op een planeet en zijn ruimteschip met een boordcomputer genaamd MOM ligt hierover verspreid. Aan jou de taak om de onderdelen van dit schip weer bij elkaar te verzamelen: hier begint jouw tocht!
De game kreeg van ons een mooie 8.0 in de review en wij waren vooral enthousiast over de prachtige graphics, de leuke en handige skills waarmee BUD aan de slag kan en de unieke ervaring die de game biedt. Zo is de game niet zozeer heel verschillend van voorganger Grow Home, maar biedt Ubisoft met Grow Up wel weer een nieuw avontuur waarin het vertrouwde gevoel dat we van BUD gewend zijn weer sterk naar voren komt.
grow up prijsvraag

Grow Up prijsvraag

In samenwerking met Ubisoft mogen wij de game Grow Up 3x weggeven! De game is per platform (Xbox One, PS4 en PC) 1x beschikbaar. Wil jij binnenkort met de avonturen van BUD aan de slag? Doe dan mee aan onze Grow Up prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wat is jouw favoriete Ubisoft game en waarom?
Stuur je inzending naar [email protected], samen met je voorkeur voor platform, je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoorden op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winaars bericht!