De grootste blunders tijdens de Oscars ooit!

Article
vrijdag, 20 februari 2015 om 16:58
xgn google image
De Oscars komen er weer aan, en er gebeurt altijd wel wat opvallends in de live uitzending. De blunders tijdens de Oscars is slechts een kleine greep uit het brede assortiment hilarische momentjes die in de loop der jaren door de award show zijn geproduceerd.

John Travolta naamverkrachting

Waarschuwing: na deze alinea zit het nummer Let It Go de rest van de dag in je hoofd. Zangeres Idina Menzel scoorde een wereldwijde hit door het te laten gaan, en won er uiteindelijk zelfs een Oscar voor.
Het was aan Ravolta Javeed John Travolta om dit aan te kondigen, maar hij helpt de uitspraak van haar naam helemaal naar de tyfus en daar ver voorbij.
Toegegeven, Idina Menzel is misschien een weinig voorkomende en makkelijk te vergeten naam, maar hoe de fuck maak je daar ooit Adela Dazeem van?
Top 5 oscar fails
"Travoltify" nu ook je eigen naam!

Jennifer Lawrence gaat keder op keder neder

Bij de Oscars in 2013 raakte iedereen weer vertederd door internetlieveling Jennifer Lawrence. Bij het ophalen van het gouden beeldje struikelt ze op de trap, maar vat het tijdens de daaropvolgende speech sportief op.
Let ook op hoe Hugh Jackman een hand naar haar uitsteekt om te helpen, en zich vervolgens ongemakkelijk genoeg weer onverrichter zaken terugtrekt.
Het jaar daarop ging ze weder neder op de rode loper buiten. Het vrolijke wuiven wordt bruut verstoord wanneer ze onverwacht neerstort. Je ziet de pure doodsangst wanneer Lawrence wanhopig probeert zich met één arm vast te klampen aan de nek van een wicht voor haar, tevergeefs.

Deze gif van Sandra Bullock

bullock gif
Geen commentaar

Marlon Brando stuurt Pocahontas om Oscar op te halen

The Godfather is niet voor niets een klassieker. Marlon Brando won een Oscar voor zijn rol in deze film, maar besluit de Oscar niet zelf op te halen. Want, waarom zelf je Oscar ophalen als je ook een Indiaan kan sturen om een politiek statement te maken?
Sacheen Littlefeather kwam het podium, maar neemt het beeldje ook niet aan! Een statement wordt opgerateld over hoe Indianen in de filmindustrie worden behandeld. Goed moment, Brando!
Later bleek ook dat Sacheen geen Indiaan was, maar een actrice...
Wat dit allemaal te maken heeft met The Godfather weten we ook niet, maar het was in ieder geval memorabel!

James Franco en Anne Hathaway

En de prijs voor Most Awkward Hosts op de Oscars ooit gaat naar James Franco en Anne Hathaway! In een poging om de kijkcijfers omhoog te krikken en een wat jonger publiek aan te spreken werden Franco en Hathaway ingehuurd om bij de Oscars in 2011 de hele avond te presenteren.
Franco leek ape-stoned, waarop Hathaway probeerde te compenseren door overmatig vrolijk te zijn, op het maniakale af. Totaal geen chemie tussen de twee, het nep-enthousiasme van Hathaway en de totale desinteresse van Franco maakten dit tot een grote Oscar fail.
Het absolute dieptepunt kwam toen Franco als travestiet het podium opkwam voor een sketch die totaal niet overkwam op het publiek.
Zoals Seth Rogen het zei bij de James Franco Roast van Comedy Central: "Look at me doing all the talking while you sit there doing nothing. I feel like I'm cohosting the Oscars with you.
Gelukkig kon Franco er zelf wel om lachen: "You say I sucked at the Oscars. I was a genius at the Oscars. That was experimental tuxedo sleep art."