Gamescom drukte weer enorm - Verbaas je over de beelden

Article
woensdag, 22 augustus 2018 om 17:22
gamescom drukte 137603
Vandaag openden de deuren van gamescom 2018 zich voor het grote publiek. Er worden dit jaar wel 500.000 bezoekers verwacht en er zullen meer dan 1000 exposanten op de beurs staan. Daarom is de gamescom drukte weer enorm.
De beurs lijkt ook dit jaar weer compleet uitverkocht te zijn. Honderdduizenden games zullen de komende dagen het beursgebouw in Keulen betreden om daar de nieuwste games te spelen.
Dit gaat ook gepaard met flinke wachtrijen, waardoor je soms de halve dag staat te wachten voor je jouw favoriete game kunt spelen. Of het daarna de moeite waard is, dat hangt natuurlijk van het spel af. Maar wij brengen ondertussen deze enorme gamescom drukte in beeld voor de mensen die thuis blijven.

Verwachte gamescom drukte groter dan ooit te voren

Bezoekers kunnen de onuitgebrachte versies van allerlei nieuwe games uitproberen, zoals FIFA 19, Battlefield V, Assassin's Creed Odyssey en nog veel meer. En daar komen ze dan ook in grote aantallen voor. Maar eerst moeten al deze mensen het gebouw in, wat opzich al een enorme uitdaging is.
Er zijn zo veel mensen die heel graag de nieuwste games willen uitproberen en dat ziet er dus zo uit!

Even in de rij voor Destiny 2 Forsaken

Nu de gameplay trailer is gebracht, had Destiny 2 Forsaken de aandacht van de bezoekers al goed te pakken. Na het zien van de trailer willen veel mensen de game meteen zelf uitproberen. Maar om Destiny 2 Forsaken te spelen, moet je wel even drie uur in de rij gaan staan met deze enorme gamescom drukte.
Het spel is vanaf 4 september verkrijgbaar op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Iedereen wil massaal Assassin's Creed Odyssey spelen

Nadat Ubisoft CEO Yves Guillemot vertelde dat er in 2019 geen nieuwe Assassin's Creed game zal komen, waren sommige bezoekers misschien wel teleurgesteld. Maar gelukkig vertelde Guillemot er ook bij dat Assassin's Creed Odyssey een spel is met enorm veel mogelijkheden, waardoor de game leuk zal blijven voor meerdere jaren. De drukte op gamescom is inmiddels al aardig te merken bij de Assassin's Creed Odyssey booth.
De nieuwe Assassin's Creed is vanaf 5 oktober 2018 verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Gelijk in de rij voor Super Mario Party

De allereerste Mario Party kwam al in 1998 uit op de Nintendo 64. De game bevatte toen al namen die nu nog altijd in Super Mario Party voor de Nintendo Switch zitten. Maar er zijn ook veel nieuwe gameplay features die er in voorgaande games nog niet waren.
Omdat de eerste variant van de game al twintig jaar geleden uitkwam, brengt het nieuwe spel een hoop oude herinneringen met zich mee. De game wordt vanuit gamescom gestreamd, maar de bezoekers kunnen het spel ook zelf uitproberen. Maar daarvoor moet je eerst wel bijna over de hoofden lopen in deze gamescom drukte.
Super Mario Party komt op 5 oktober uit op de Nintendo Switch.

HP by Omen zorgt ook voor gamescom drukte

Het is niet alleen heel erg druk bij de nieuwste games, maar ook bij HP by Omen is het erg druk. HP by Omen is een merk game-computers uit een heel hoog segment, met als slogan #DominateTheGame. Tijdens een presentatie van een van de mensen van HP by Omen staan er zo veel mensen te kijken, dat de ruimte eigenlijk te klein is.
Wil je meer zien van gamescom? Bekijk dan ook de tofste gamescom booths en ons fotoverslag van de eerste dag.

Populair Nieuws