Belangrijkste gamescom 2018 nieuws recap - Gameplay, trailers en meer

Article
donderdag, 23 augustus 2018 om 14:02
belangrijkste gamescom 2018 nieuws recap gameplay trailers en meer 137569
Wij brengen jullie het belangrijkste gamescom 2018 nieuws dat rechtstreeks van de beursvloer komt. Hieronder vallen nieuwe details over games, trailers, releasedata en gameplay beelden. Alle hoogtepunten tot nu toe staan hieronder op een rij.

Battlefield 5 open beta datum

DICE en EA hebben gisteren de datum bekendgemaakt van de Battlefield 5 open beta. Eerder was er al een gesloten beta, maar nu kan iedereen de game uitproberen. De game is op 3 september te downloaden en op 6 september te spelen. De open beta is voor de PlayStation 4, Xbox One en PC beschikbaar.
Mocht je het spel alvast gereserveerd hebben, dan kan je eerder toegang krijgen. Dit geldt ook voor iedereen die een abonnement van EA Access en Origin Access (Premiere) hebben. De map van Rotterdam zal speelbaar zijn tijdens de open beta. Er is helaas niks vermeldt over de Battle Royale modus en zal waarschijnlijk dus ook niet speelbaar zijn.
Battlefield 5 komt 19 oktober uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.
137572

FIFA 19 trailer

Electronic Arts heeft een nieuwe FIFA 19 trailer uitgebracht tijdens gamescom. Dat er een nieuwe FIFA komt is geen verrassing, maar het is altijd leuk om alvast beelden te kunnen zien van een game waar zoveel mensen naar uitkijken. In de trailer zijn beelden te zien van The Journey in FIFA 19.
In The Journey moeten spelers de UEFA Champions League of FIFA Women’s World Cup France winnen. Dit keer volgen spelers drie verschillende verhalen van drie speelbare personages. Deze gaan over Alex Hunter, Kim Hunter en Danny Williams.
137573

Life is Strange 2 gameplay

Recent werd Life is Strange 2 aangekondigd en inmiddels hebben we al gameplay beelden van het spel bekeken. Gisteren kwam de eerste trailer van het spel uit waar ook duidelijk uit werd wat het verhaal zou zijn van de nieuwe titel in de Life is Strange serie.
In de gameplay trailer wordt een stuk duidelijker waar het verhaal van de game over gaat. de hoofdpersonages zijn twee broers genaamd Sean en Daniel Diaz. Na een ongeluk dat eigenlijk een misverstand is zijn de broers geforceerd om te vluchten uit hun woonplaats in Seattle. De twee besluiten naar hun geboortestad in Mexico te reizen waar ze onderweg veel verschillende personages ontmoeten.
Life is Strange 2 komt 27 september uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.
137574

Assassin’s Creed Odyssey trailer

De nieuwste Assassin’s Creed game kan gespeeld worden door zowel een vrouwelijk als mannelijk personage. Daarom heeft Ubisoft besloten om twee speciale trailers uit te brengen voor ieder personage. De trailer is een stuk duisterder dan we verwachten van de Assassin’s Creed serie.
De video toont beelden van epische gevechten die plaats hebben gevonden in verschillende omgevingen van Griekenland. Naast mensen zijn er ook dierlijke vijanden gezien die ongetwijfeld terug zullen komen in Assassin’s Creed Odyssey. Verder zijn er ook beelden van schepen te zien die over de woeste zee varen.
Assassin's Creed Odyssey komt 5 oktober uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.
137575

Battlefield 5 trailer

Er is een nieuwe Battlefield 5 trailer uitgebracht door EA waarin een hoop gameplay beelden te zien zijn van de game. Deze gameplay beelden gaan voornamelijk over het personaliseren van je personage en wapens. Spelers kunnen dit doen in hun ‘Company’.
Naarmate spelers een wapen meer gebruiken en hiermee levelen, zullen er meerdere opties ontgrendelen. Met deze opties kunnen spelers hun wapen personaliseren in bepaalde richtingen. Deze functie geldt ook voor voertuigen. Naast het personaliseren van wapens kunnen spelers ook hun eigen personage aanpassen, zo kan je als man of vrouw spelen.
Battlefield 5 komt 19 oktober uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.
137576

Sekiro Shadows Die Twice releasedatum

De Sekiro Shadows Die Twice releasedatum is door Activision aangekondigd in een nieuwe trailer. Deze trailer was tijdens de E3 al een keer uitgebracht, maar bevat aan het einde de datum van het spel. Op 22 maart 2019 komt de game uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. In de trailer zijn enkele beelden te zien van het spel.
Het verhaal van Sekiro Shadows Die Twice gaat over een man die een meester moet beschermen. De beschermer faalt hierin in krijgt een prothese arm die hij tot zijn voordeel kan gebruiken. De arm bevat bijvoorbeeld een grappling hook om de map mee te verkennen en een zwaard voor meer aanvalskracht.
Sekiro: Shadows Die Twice komt 22 maart 2019 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.
137577

Saints Row 3 release voor Switch

Een opvallende game is aangekondigd voor de Nintendo Switch. Deep Silver heeft de Saints Row 3 release voor de Nintendo Switch aangekondigd. De game zou volgend jaar uit moeten komen voor de Nintendo console. In de loop van de tijd zal er meer informatie komen over de game.
Saints Row 3 kwam origineel in 2011 uit voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Bij de aankondiging van de Switch release is geen trailer of dergelijke uitgebracht. Deep Silver heeft het nieuws bekendgemaakt via Twitter.
137578

Devil May Cry 5 releasedatum

Fans weten nu eindelijk wanneer ze weer monsters kunnen verslaan in het nieuwste deel van de Devil May Cry serie. In Devil May Cry 5 krijgen spelers vanaf 8 maart de controle over Dante, bekend uit andere DMC titels, en Nero. De releasedatum is aangekondigd door middel van een trailer.
In de trailer zijn een hoop voorbeelden te zien van epische gevechten die spelers zullen meemaken in de game. Ook zijn er monsters te zien en wapens die de beesten kunnen verslaan.
Devil May Cry 5 komt 8 maart 2019 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.
137675

The Grand Tour game

Amazon heeft tijdens gamescom een nieuwe racegame aangekondigd. Deze game zal gebaseerd zijn op de Engelse serie The Grand Tour. In de game kunnen spelers net zoals in de serie genieten van prachtige auto’s. Tijdens de game komen beelden voorbij van verschillende afleveringen in de serie.
De hoofdpersonen Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May hebben uren aan teksten opgenomen zodat het echt lijkt alsof spelers zich in de serie bevinden. Tijdens het derde seizoen van de serie worden er iedere week nieuwe afleveringen toegevoegd aan het spel. Verder is er een mogelijkheid om het spel met maximaal vier mensen tegelijkertijd te spelen.
Wanneer het spel zal uitkomen is nog niet bekend.
137676

Halo: The Master Chief Collection naar Game Pass

De Halo: The Master Chief Collection is al een tijd uit voor de Xbox One, maar komt nu naar de Xbox Game Pass. Iedereen die geabonneerd is op de pas krijgt gratis toegang tot de collectie. In de Master Chief Collection zitten de eerste vier Halo games bij elkaar. Voortaan zou het spel sneller moeten laden en de matchmaking en offline LAN zou moeten verbeteren.
Verder krijgt de collectie ook een update voor de Xbox One X. Mocht je geen Xbox Game Pass hebben dan is die deze maand te koop voor slechts 2 euro. Ook is de pas 14 dagen gratis uit te proberen. Als je de collectie los wil kopen ben je 29,95 euro kwijt.

Populair Nieuws