Funko pop kopen - 10 toffe Funko pops van games en films!

Article
zaterdag, 28 januari 2017 om 12:02
xgn google image
Merchandise. Het is een groot woord in de game- en filmindustrie en veel mensen zijn er dol op. Zo heb je een shirt van je favoriete game of een mok van een film, maar tegenwoordig heb je ook Funko Pops! Een Funko Pop kopen is leuk door de ruime keuze die je hebt. Wij zetten tien toffe op een rij!
Funko Pops kopen is een gigantische bezigheid. Er is enorm veel keuze uit verschillende poppetjes en de collectie wordt iedere keer weer uitgebreid met nieuwe exemplaren. Zo komt er binnenkort een gloednieuwe collectie aan Overwatch Funko Pops! Wij zijn op zoek gegaan naar tien toffe Funko Pops voor iedere liefhebber van games en films!

10. Nathan Drake

2016 was een ontzettend mooi jaar voor de fans van de Uncharted franchise met een nieuwe Uncharted game. Uncharted 4 viel ontzettend goed in de reviews en de exemplaren vlogen over de toonbank. Zo is de game al meer dan 8 miljoen keer verkocht!
Voor de spelers die Uncharted 4 helemaal geweldig vonden is deze Funko Pop van Nathan Drake natuurlijk perfect. Zo kun je altijd aan jouw avonturen met Nathan Drake blijven denken! De Funko Pop van Nathan Drake kost, net zoals bijna ieder andere pop uit deze special, ongeveer 15 euro en is onder andere te koop bij bol.com.
105031

9. Deadpool

Deadpool! Een van de leukste personages om een Funko Pop van te maken. Zijn masker zorgt er namelijk al snel voor dat het poppetje er enorm grappig uit gaat zien.
Dit is ook het geval bij deze Funko Pop en Deadpool komt geheel in zijn eigen stijl. Zo zie je in deze Funko Pop zowel de arrogante kant van Deadpool, maar ook de onserieuze kant door de kip die hij in zijn hand heeft. Het is dus een ideale pop voor iedere Deadpool-liefhebber! De Deadpool Funko Pop kost ongeveer 15 euro.
105032

8. Ryu

Street Fighter liefhebbers opgelet! Een van de bekendste personages van de franchise heeft ook een Funko Pop! Het gaat natuurlijk over Ryu en de krachtpatser is nu in een iets vriendelijkere vorm te zien.
De Funko Pop van Ryu is op veel plekken uitverkocht, maar bij bol.com kun je Ryu nog binnenslepen voor 20 euro. Zo kun jij, ook als je geen Street Fighter speelt, toch nog aan de slag met de welbekende Ryu.
105033

7. Negan

De ultieme bad guy van dit moment in The Walking Dead is Negan. Hij weet de hoofdpersonages van de serie keer op keer de stuipen op het lijf te jagen en ook bij de fans is Negan een echte slechterik. Voor veel The Walking Dead kijkers is Negan een van de beste personages van het nieuwe seizoen en voor de liefhebbers is er een te gekke Funko Pop gemaakt.
Deze Funko Pop laat goed zien hoe gevaarlijk Negan kan zijn. Hij staat klaar om op ieder moment iemand met zijn geliefde knuppel neer te meppen. De Funko Pop van Negan kost ongeveer 13 euro en is voor de echte The Walking Dead fans een aanrader.
105034

6. Geralt

The Witcher 3 staat bekend als een van de beste games van de afgelopen tijd en dit komt vooral door het ijzersterke verhaal in combinatie met vette combat en prachtige graphics. De game is een echte aanrader, en voor de echte fans is deze Funko Pop van Geralt een mooie manier om aan de game terug te denken.
Als je de pop van Geralt ziet keer je voor heel even terug naar de wereld van The Witcher 3. De Funko Pop van Geralt is tot op de detail gemaakt en bevat ook nog een tof zwaard. Je kunt deze Funko pop kopen voor een bedrag van 13 euro.
105035

5. Groot

I Am Groot! Wellicht wel een van de populairste zinnen van Guardians of the Galaxy. Een van de personages die iedereen nooit meer gaat vergeten is Groot. De toffe boom weet iedere keer met zijn diepgaande uitspraken de harten van de fans te veroveren en voor die fans is er een speciale Groot Funko Pop.
Deze grappige versie van een dansende Groot is een genot om naar te kijken. Je kijkt naar de pop en dan denk je gelijk: I Am Groot! Het is de perfecte manier om je voor te bereiden op Guardians of the Galaxy 2 en je kunt de Funko Pop kopen voor 13 euro.
105036

4. Tracer

Blizzard flikte het vorig jaar weer door een absoluut topgame uit te brengen. Dit gaat natuurlijk over Overwatch en de game is tot op de dag van vandaag enorm populair. Als jij ook urenlang aan Overwatch besteedt is deze Funko Pop de ideale keuze.
Tracer is het gezicht van Overwatch. Ze is ook op de cover te vinden en daarnaast een van de meest gespeelde personages! De Tracer Funko Pop is te koop voor 13 euro.
105037

3. Boba Fett

Momenteel bevinden wij ons in het Star Wars tijdperk. Voor de komende jaren zijn er meerdere Star Wars films gepland en de franchise is door Disney weer volledig tot leven gebracht. Je hebt LEGO Star Wars, Star Wars shirts en allerlei andere Star Wars merchandise, maar je hebt ook talloze Star Wars Funko Pops! Het zijn er ontzettend veel, maar een van de vetste is toch wel deze van Boba Fett.
Het design van Boba Fett is prachtig. In plaats van dat het een staand poppetje is vliegt in deze editie Boba Fett boven de grond. Helaas betaal je hier wel een paar euro’s meer voor dan normaal, maar uiteindelijk is 17 euro nog steeds een mooie prijs.
105038

2. John Snow

De hitserie van dit moment is Game of Thrones. Met nog maar twee seizoenen en dertien afleveringen te gaan begint de serie aan haar einde te komen, maar gelukkig hebben we nog verschillende merchandise om van te genieten! Zo ook deze Funko Pop van John Snow.
Uitgerust met zwaard kan deze Funko Pop ieder gevecht met Wildlings, Ramsey Bolton of de White Walkers makkelijk aan. Je kunt deze John Snow Funko Pop kopen voor 13 euro.
105039

1. Ezio

Als je aan Assassin’s Creed denkt, dan denk je aan Ezio. Ezio is het ultieme personage van de Assassin’s Creed franchise. Hij is zo populair dat er zelfs remastered versies van zijn games zijn uitgekomen.
Als je nou bent uitgespeeld met alle Assassin’s Creed games is de Funko Pop van Ezio een perfecte manier om jouw herinneringen te bewaren. Als je te lang naar deze pop kijkt heb je ook gelijk weer zin om de Assassin’s Creed games te spelen om je bijvoorbeeld te verdwalen in de straten van Rome.
De Ezio Funko Pop is te koop voor ongeveer 13 euro. Wat vind jij de tofste Funko Pop?

Populair Nieuws

Laatste Reacties