5 toffe Fortnite Victory Royales - Rocket rides en trickshots

Article
woensdag, 15 augustus 2018 om 17:36
5 toffe fortnite victory royales 137323
Ja, we gaan het weer hebben over Fortnite. Eigenlijk draait het spel maar om één ding: winnen. Spelers zijn ook steeds creatiever geworden met de manieren waarop ze winnen. Er zijn natuurlijk veel vette video’s te zien die we niet allemaal kennen of niet allemaal even leuk vinden, maar wij gaan het hebben over voorbeelden van toffe Fortnite Victory Royales.

Ninja

Een epische Victory Royale gaat soms niet alleen over de laatste kill, maar over de prestaties van de speler tijdens de hele game. Bijna iedereen weet dat Ninja een van de meest beroemde Fortnite spelers is. Zijn skills bewijst hij in deze video.
In één potje scoorde Ninja 31 kills voor hij zijn Victory Royale behaalde. Zijn laatste kill is niet heel spectaculair, hij schoot alleen iemand neer met zijn rocket launcher. De opbouw naar dit moment was wel degelijk spectaculair.
Toen er nog vier mensen over waren, werd Ninja beschoten en moest hij snel zijn potion gebruiken. Enkele seconden daarna schoot hij in de richting van zijn tegenstander wat een voltreffer bleek te worden.

FaZe Tfue

FaZe Clan is een clan die al jaren bekend staat om trickshots met snipers. Veel leden van de clan hebben dit ook meegenomen naar Fortnite. Tfue is een van deze spelers die de techniek heeft meegenomen naar de razend populaire game.
In een video behaalt hij een Fortnite win door middel van de laatste speler te doden. Tfue doet dit met een trickshot. Na enkele pogingen te hebben gemist, lukt het uiteindelijk toch en behaalt hij zijn Victory Royale.

Myth

Een van de bekendste Fortnite spelers is Myth. De jongen heeft veel samengewerkt met Ninja voor zijn video’s en heeft al een hoop geweldige Victory Royales behaald. Tijdens deze wedstrijd had Myth een intense bouwwedstrijd met zijn tegenstander die hij uiteindelijk won. Deze win was ook de 1500ste solo win die hij had behaald.

Nick Eh 30

Veel ervaren Fortnite spelers helpen de minder ervaren spelers om een Victory Royale te behalen en tips te geven. Bij Nick Eh 30 gaat dit voor een keer andersom. De speler is super goed, maar toen zijn jonge medespeler doodging heeft hij met zijn ‘hulp’ en Victory Royale behaald. De speler Wolfact2,0 geeft informatie door aan Nick over zijn omgeving en Nick neemt het op tegen de vijanden.
De jonge speler probeert zoveel mogelijk tips te geven aan Nick en uiteindelijk heeft het duo dan ook een Victory Royale behaald. De kill werd behaald met een sniper na intens om elkaar heen te hebben gebouwd.

Cizzorz

Een goede, maar iets minder bekende speler, is Cizzorz. Hij heeft een geweldige kill weten te behalen in een potje Battle Royale. De laatste speler had een rocket launcher, maar in de plaats van hiervoor te schuilen besloot hij er gebruik van te maken
Cizzorz zorgde ervoor dat de speler op hem mikte en vervolgens schoot. Na enkele mislukte pogingen wist hij eindelijk op de raket te springen en zijn tegenstander uit te schakelen met een sniper. De kill is in de video bovenaan de pagina te bekijken.

Populair Nieuws

Laatste Reacties