Flink veranderde topteams in FIFA 21

Article
maandag, 05 oktober 2020 om 16:00
fifa main imagef1601814465
Nu het einde van de transfermarkt nadert en de release van FIFA 21 voor de deur staat, is het tijd om de balans op te maken en eens te kijken welke topteams de meest interessante personeelswisselingen hebben ondergaan vergeleken met vorig jaar. Welke teams zullen na de transfers weer fris aanvoelen en je nieuwe mogelijkheden geven? Wie wordt dit jaar jouw favoriete team? Wij pikken er een paar teams uit waar je veel plezier mee kan beleven.

Chelsea

Het is ongetwijfeld duidelijk waarom we deze lijst met Chelsea beginnen. De Londense club heeft zich deze zomer flink laten gelden op de transfermarkt, na een tijdelijke transferban afgelopen jaar. Een flinke zak spaargeld kon eindelijk worden aangebroken en dat was te merken. Geen enkel ander team heeft zoveel nieuwe spelers binnen gehaald die een directe verbetering zijn voor het basisteam. Met de combinatie van Werner, Ziyech en Havertz zal vooral de aanval voor veel plezier zorgen en tik je je vrienden deze FIFA helemaal zoek.
Belangrijkste veranderingen
In: Havertz, Werner, Ziyech, Chillwell, Mendy, Thiago Silva.
Out: Willian, Pedro.
fifa chelseaf1601815345

Barcelona

Barcelona is een team dat komend jaar onder een stevig vergrootglas zal liggen. Met een Nederlandse coach en een nieuwe speelwijze is er een hoop veranderd, terwijl het vertrek van Suarez, na jaren in de spits te hebben gestaan, ook even wennen zal zijn voor de trouwe FIFA fan. Gelukkig is er een jonge speler in de selectie die flink op weg is om hem snel te doen vergeten. Ansu Fati zal door zijn prestaties ongetwijfeld flink omhoog gaan in rating en rekenen we daarom als nieuwe aanwinst mee die een serieuze rol kan gaan spelen in jouw elftal in FIFA 21.
Belangrijkste veranderingen
In: Coutinho, Fati, Pjanic, Trincäo, Dest.
Out: Suarez, Vidal, Rakitic, Semedo, Arthur.

Everton

Everton heeft dit jaar een flinke slag geslagen op de transfermarkt. Technisch Manager Marcel Brands heeft drie topaankopen binnen gehaald, waardoor het team van Carlo Ancelotti dit jaar een compleet nieuw middenveld zal kennen. Met name de aankopen van James Rodriguez van Real Madrid en Allan van Napoli zijn een goede reden om Everton dit jaar eens te kiezen in Fifa 21. Met James’ gouden linkerbeen steek je de snelle aanvallers weg voor je tegenstander het door heeft terwijl Allan zorgt voor het slot op de deur.
Belangrijkste veranderingen
In: J. Rodriguez, Allan, Doucouré, Nkounkou.
Out: Schneiderlin.
fifa evertonf1601815988

Ajax

Voor wie graag voor dat nationalistische vleugje gaat en in FIFA 21 met een Nederlandse club wil spelen, heeft Ajax dit jaar veel nieuws te bieden. Het vertrek van toppers als Hakim Ziyech en Donny van de Beek zal veel FIFA spelers verdriet doen, maar Technisch Directeur Mark Overmars heeft zijn best gedaan om deze pijn te verzachten. Zo verwelkomde de club Kudus voor 9 miljoen en staan ze op het punt een terugkeer van Davy Klaassen te realiseren. Toch is het met name de komst van Antony voor 15.75 miljoen, die hoge verwachtingen met zich mee brengt. Aan jou als speler de taak om de vliegensvlugge Braziliaan te laten schitteren en je tegenspelers dol te draaien.
Belangrijkste veranderingen
In: Antony, Kudus, Klaiber, Klaassen, Stekelenburg.
Out: van de Beek, Ziyech, Dest, Veltman, Marin.
fifa ajaxf1601816068

Tottenham Hotspur

Tot slot keren we nogmaals terug in de Premier League, waar de clubs nou eenmaal het meeste te besteden hebben. Na een teleurstellend seizoen hebben de Spurs een duidelijke ambitie getoond om de weg weer omhoog te vinden. In het bijzonder de terugkeer van Gareth Bale zal veel fans blij maken. De wereldklasse voorhoede met spelers als Kane en Son wordt zo nog verder versterkt. Maak jij in FIFA 21 een succes van Bale’s terugkeer naar zijn oude liefde?
Belangrijkste veranderingen
In: Reguilón, Doherty, Höjberg, Vinicius, Hart, Bale
Out: Vertonghen, Vorm.

Populair Nieuws