FIFA 16 release - Tips om FIFA 16 te spelen voordat hij uitkomt!

Article
woensdag, 16 september 2015 om 13:26
xgn google image
Natuurlijk is FIFA al jarenlang een ongekend populaire serie games. Donderdag 24 september is het eindelijk zover: de FIFA 16 release. Wil je 'm al eerder spelen? Dat kan! Wij geven je 4 handige tips!
Wij van XGN begrijpen heel goed dat jij als FIFA fan niet kunt wachten om de game eens goed te spelen. Daarom geven wij jou een aantal tips, die je de mogelijkheid geven om de game vóór de FIFA 16 release te kunnen spelen.

De FIFA 16 demo downloaden

Het is gebruikelijk in de FIFA serie dat er voor een release eerst een demo verschijnt, waarmee je de game eens goed kunt uitpluizen voordat je de volledige game in je console kunt stoppen. In de demo ben je natuurlijk wel gelimiteerd tot een kleine greep uit het assortiment van wat de volledige versie van de game te bieden heeft.
Speelbare clubs zijn: FC Barcelona, Real Madrid, Chelsea FC, Manchester City, Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach, Inter Milan, Paris Saint-Germain, CA River Plate, en Seattle Sounders.
Ook kun je een interland spelen met de damesteams van Duitsland en de VS. Er zijn drie stadions beschikbaar: Borussia Park van Borussia Mönchengladbach, CenturyLink Field van Seattle Sounders en ook Real Madrid’s Santiago Bernabeu is speelbaar in de demo.
De demo van FIFA 16 is te downloaden Voor PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360 en PC.
78454

Doe mee aan het FIFA 16 toernooi!

Sommigen van jullie zijn te hongerig naar de nieuwe FIFA 16 en willen meer van de game zien dan in de demo mogelijk is. Ook dat kan! Xbox One pakt in samenwerking met EA en Media Markt groots uit om de FIFA 16 release een grote happening te laten worden. Daar kun je als liefhebber van FIFA 16 zeker van profiteren.
Er rijdt deze week een grote truck door het land die stopt bij verschillende Media Markt Locaties. In deze truck kun je de game een week voor de FIFA 16 release volledig spelen op de Xbox One.
Bovendien vindt er een FIFA toernooi plaats waarmee jij je kunt kwalificeren voor de grote finale, die op de nacht van de FIFA 16 release gespeeld wordt in de Media Markt vestiging in Den Haag. De prijzen zijn niet misselijk: de winnaar krijgt onder andere een Xbox One FIFA 16 bundel mee naar huis!
Check deze pagina als je wilt weten wanneer de truck bij een vestiging in jouw buurt staat.
78455

De FIFA 16 Xperience in Amsterdam

De derde optie is de FIFA 16 Xperience, een elfdaags evenement dat plaatsvindt in de Kalverstraat in Amsterdam. Tijdens dit evenement is het ook mogelijk om voor de FIFA 16 release de game eens goed onder de loep te nemen.
De FIFA 16 Xperience biedt naast de game zelf nog veel meer activiteiten als toernooien, meet and greets, livestreams en nog veel meer.
Het evenement loopt van donderdag 17 tot en met zondag 27 september in de Kalverstraat 101 in Amsterdam. Diverse bekenden mensen zullen langskomen, bijvoorbeeld Eredivisie spelers. Houd de Facebookpagina in de gaten voor de openingstijden en het volledige programma.
78456 1

Bestel de FIFA 16 Xbox One Bundel en speel 7 dagen eerder

Als je nu de speciale versie van FIFA 16 met Xbox One besteld, deze bundel, dan krijgen spelers de game al 7 dagen eerder. Dat betekent dat de bundel met footie morgen geleverd zou moeten worden, waardoor je FIFA 16 al een week eerder kunt spelen.