Far Cry Primal details - 5 manieren om te overleven in de wildernis!

Article
zaterdag, 30 januari 2016 om 14:10
xgn google image
In Far Cry Primal ga je terug in de tijd, en waan je je tussen de mammoeten en de holbewoners. Als Takkar kom je terecht in de wildernis, en het is aan jou om in de ruige natuur te overleven. Met deze Far Cry Primal details geven we je vijf tips om te overleven in de wereld van Oros!

5. Wees voorbereid op de nachten

Hoewel Oros er zowel overdag als ’s nachts prachtig uitziet, is het oppassen geblazen zodra de zon onder gaat. In de donkere uren is het namelijk een stuk gevaarlijker dan overdag. Roofdieren komen uit hun hol, en vinden het geen probleem om ook op jou de aanval te openen.
Plan je acties dus zorgvuldig, want ook al ben je een sterke krijger, je bent niet onverslaanbaar. Toentertijd stond de mens immers niet bovenaan de voedselketen. Ken dus niet alleen jouw omgeving, maar ook de interactie die je met de omgeving in Far Cry Primal hebt!
85559

4. Maak je eigen wapens

Zonder wapens sta je natuurlijk nergens, en gelukkig geeft Far Cry Primal je alle mogelijkheid om je goed te bewapenen. Pijl en boog, knotsen, speren, niets is te dol. Al het bekende wapentuig uit de Oertijd is aanwezig. Verzamel de juiste ingrediënten en knutsel erop los.
Maar een standaard speer is natuurlijk niet het eindpunt. In de game zijn talloze upgrades beschikbaar die de wapens nog sterker maken dan ze al zijn. Meer schade, beter bereik, het is een kleine greep uit het arsenaal van verbeteringen. Optimaliseer jouw arsenaal en al snel word je de sterkste strijder van Oros!
85560

3. Verbeter jouw vaardigheden

Takkar is een sterke krijger, maar wat extra vaardigheden zijn nooit verkeerd. In Far Cry Primal zijn er tal van skill trees aanwezig die een heleboel vaardigheden naar boven halen. Efficiënter gebruik van medicijnen of beter sluipen, niets is te gek.
Daarvoor moet je wel eerst een aantal bondgenoten bevrijden uit de handen van de rivaliserende stammen. Het bevrijden van die vrienden opent nieuwe opties, en laat tevens jouw stam groeien. Je gaat er dus niet alleen zelf op vooruit, maar ook de Wenja als geheel!
85561

2. Laat dieren aan jouw zijde vechten

Heb je even genoeg van je conventionele wapens, dan is het temmen van jachtdieren een goed alternatief. In Far Cry Primal speel je als ‘beast master’, en ben je in staat om de grootste jachtdieren te temmen en met je mee te laten vechten.
Tussen de dierlijke jagers is er ook onderscheid. Een beer is perfect om frontaal mee in de aanval te gaan, terwijl een wolf weer ideaal is voor sluipmissies. Door de juiste partner te kiezen voor jouw avonturen, kun je het als krijger het langst overleven in de wildernis van Oros.
85562

1. Verken Oros met gepaste snelheid

Ben je zat van het lopen door de beboste landen van Oros, dan is helaas geen auto die je naar je bestemming kunt brengen. Ubisoft heeft hier gelukkig wel aan gedacht, en als ‘beast master’ kun je dus je eigen vervoer regelen. Je hebt namelijk de mogelijkheid om op de rug van een baby mammoet, of zelfs een sabeltandtijger, te rijden.
Zo’n hulpje verkort de reistijd niet alleen enorm, maar ze kunnen ook als wapens gebruikt worden. Een mammoet kan enorme schade aanrichten aan vijandige kampen, wat jou als krijger enorm veel waardigheid geeft. Daar bovenop kun je jouw eigen wapens ook nog eens gebruiken terwijl je een ritje maakt, waardoor je een onoverwinnelijke krijger wordt.

Populair Nieuws