Vijf E3 2017 onthullingen die jullie willen zien!

Article
donderdag, 11 mei 2017 om 17:35
xgn google image
Afgelopen week vroegen wij welke E3 2017 onthullingen jullie zouden willen zien tijdens de aankomende gamebeurs. De stemmen zijn geteld en in dit artikel kun je lezen welke games het tot de top 5 hebben geschopt!

5. Far Cry 5

De eerste onthulling die jullie willen zien is Far Cry 5, waarmee deze game op de vijfde plek terecht komt in deze lijst met E3 2017 onthullingen. Ubisoft liet al enkele hints vallen dat er een nieuw deel in de Far Cry franchise aan zit te komen. Er is een goede kans dat de uitgever de gamebeurs gaat gebruiken om de sequel uit de doeken te doen. De laatste Far Cry in de hoofdserie verscheen in 2014, dus een vervolg ligt mooi op schema.
Volgens de laatste geruchten zou Far Cry 5 zich afspelen op de vlaktes van Montana, een staat in de Verenigde Staten. Daar werd namelijk een live-action trailer opgenomen voor een game die best wel eens Far Cry 5 zou kunnen zijn. Verdere geruchten zouden verklappen dat de game cowboys in het Wilde Westen zou bevatten, maar die geruchten zijn inmiddels vervangen door een setting in het heden. Je zou in Far Cry 5 spelen als een agent die een groep rebellen moet aanpakken in Montana.
111257

4. Shadow of the Tomb Raider

De vierde plek is in beslag genomen door de nieuwe Tomb Raider game. De kans is helaas klein dat we deze game terug zullen zien tijdens E3 2017, want Meagan Marie, community manager van de Tomb Raider serie, heeft eerder al laten weten dat Lara Croft E3 over zal slaan dit jaar. De game zou wel dit jaar nog onthuld moeten worden, maar dit gebeurt mogelijk pas tijdens gamescom in augustus of tijdens de Game Awards in december.
Er zijn nog geen concrete geruchten over de toekomst van de Tomb Raider franchise. Shadow of the Tomb Raider zal waarschijnlijk verder gaan waar Rise of the Tomb Raider ophield. De familie van Lara blijkt duistere geheimen te hebben en in de opvolger zal daar ongetwijfeld aandacht aan besteed worden. Zolang er ook nog ruimte is voor exploratie en het verkennen van eeuwenoude ruïnes, zijn wij al snel tevreden.
111260

3. The Elder Scrolls 6

Een nieuw deel in de wereld van The Elder Scrolls staat op een derde plek in onze lijst. Een terugkeer naar deze franchise is niet ver gegrepen. Deel vijf, Skyrim, was een gigantisch succes en is een half jaar geleden nog naar de huidige generatie consoles gebracht. Dat Bethesda bezig is aan The Elder Scrolls 6 is geen geheim en E3 2017 zou een goed moment zijn om de nieuwe game uit de doeken te doen.
Het is bijna zes jaar geleden dat we voor het eerst onze virtuele voetstappen achter konden laten in Skyrim. Voor deel zes is het nog maar te vraag welk gebied aangeboden gaat worden in de game. Fans zien wel iets in The Elder Scrolls VI Argonia, aangezien Argonia, of Black Marsh, een van de gebieden in Tamriel is waar de serie nog geen apart deel aan toegewijd heeft. Mogelijk komen we er volgende maand achter.
111262

2. Assassin's Creed Origins

Ubisoft is nooit zo goed in het achterhouden van informatie en daarom weten we al best wat over Assassin's Creed Origins. Jullie hebben wel zin in de game en stemden het nieuwe deel naar een tweede plek in onze top 5 E3 2017 onthullingen. Het is zo goed als zeker dat Ubisoft tijdens E3 2017 tijd zal besteden aan de onthulling van de nieuwe Assassin's Creed. Volgende maand komen we erachter of de geruchten het bij het rechte eind hadden.
Assassin's Creed Origins zal zich afspelen in het oude Egypte, maar zou een wereld hebben die groot genoeg is om ook naar Griekenland te varen. De naam Origins is aan de game geplakt omdat de serie teug gaat naar de allereerste assassins. In de game zou je het verhaal volgen van twee verschillende assassins, een mannelijke en een vrouwelijke moordenaar.
111267

1. Grand Theft Auto 6

Op de eerste plaats vinden we Grand Theft Auto 6. Niemand kan genoeg krijgen van deze franchise van Rockstar Games. Het vijfde deel is nog steeds immens populair en wordt online nog door tienduizenden gamers gespeeld. Heel reëel is het niet om volgende maand al een onthulling van een vervolg te verwachten, maar we kunnen natuurlijk altijd hopen, duimen, bidden en dromen dat Rockstar ons gaat verrassen.
Met GTA 6 nog jaren van ons verwijderd, is het maar giswerk waar dit vervolg over zou moeten gaan. Rockstar heeft al laten weten dat eerst de locatie vast moet komen te staan voordat ze überhaupt beginnen te denken over missies en een verhaallijn. Er is een gerucht dat GTA 6 niet één grote stad zal hebben, maar meerdere steden waar de speler tussen kan reizen.

Populair Nieuws