Dreadnought beta - Pak hier je gratis PS4 key!

Article
vrijdag, 21 juli 2017 om 9:00
xgn google image
De gesloten Dreadnought beta op PlayStation 4 is al een tijdje gaande voor spelers met een key. Heb je nog geen toegangscode kunnen bemachtigen? Dan heb je geluk, want wij geven hier gratis keys weg voor de PS4 beta!
Dreadnought is een combat flight simulator waarin je het met behulp van enorme ruimteschepen opneemt tegen net zo enorme tegenstanders. Als speler kruip je in de huid van een kapitein die aan het hoofd staat van een vloot vol gigantische ruimteschepen. Tactiek en strategie staan aan het hart van deze game; het gaat dus zeker niet alleen om het schip met de grootste wapens. Hoe je deze schepen inzet, is van groter belang.
Je schepen zijn naar wens aan te passen met ontwerpen die passen bij jouw speelstijl. Ieder klein detail van een schip is aan te passen, van de wapens en modules tot de uiterlijke kenmerken. Er zijn bovendien genoeg schepen om mee aan de slag te gaan: zo kan je kiezen uit meer dan vijftig schepen uit vijf verschillende klassen, die ieder natuurlijk hun eigen sterktes en zwaktes hebben. Zo beschikt het ene schip over meer kracht en verdediging en is een ander schip uitgerust met krachtige aanvallen van lange afstand.

Aan de slag met de Dreadnought beta op PS4

Wij hebben Dreadnought al eens aan de tand gevoeld op gamescom vorig jaar. In onze preview waren we erg te spreken over de game. Maar er is natuurlijk maar één manier om er achter te komen wat je zelf van de game vindt, en dat is door hem zelf te spelen.
Wil je zelf met Dreadnought aan de slag gaan op PS4? Pak dan nu je kans, want wij geven Dreadnought beta keys weg voor de gesloten PS4 beta van de game. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is je in te loggen op XGN.nl. Dit doe je via de knop bovenaan de pagina. Heb je nog geen account? Dan kan je je gemakkelijk en snel registreren, bijvoorbeeld via Facebook.
Wanneer je bent ingelogd, kun je onderaan dit artikel terecht om je beta key te pakken. Deze beta key is een PSN code en is te verzilveren in de PlayStation Store. Dit gaat hetzelfde te werk als je normaal gewend bent van andere PSN codes.

Pak hier je Dreadnought beta key voor PS4!

Benieuwd geworden? Wacht dan niet langer en pak snel je beta key voor de Dreadnought PS4 beta! Let er wel op dat je er snel bij bent, want op is op!