Dit is onze top 5 DC Comics series!

Article
vrijdag, 04 december 2020 om 17:30
pennyworthf1605180287
DC Comics staat er natuurlijk om bekend dat ze een hoop series maakte. Veel van deze series zijn te zien op Netflix en ook nog eens erg populair. Wij vinden dit helemaal niet gek, want er zitten een paar hele goede series tussen. Vandaag gaan wij met jullie af welke vijf wij de allerbeste vinden!

5. Arrow

Hoewel de latere seizoenen van Arrow erg veel commentaar kregen, hield de show altijd een trouwe fanbase. Ook waren de eerste drie seizoenen van de serie echt geweldig, waardoor we Arrow alsnog een plekje geven in deze lijst. Oliver Queen belandt na een ongeluk op een boot midden in de oceaan op een eiland, waar hij een aantal hele bijzondere vaardigheden leert. Oliver keert na vijf jaar terug op de bewoonde wereld, waar hij de criminaliteit in zijn stad, Starling City, probeert te bestrijden als ‘The Arrow’ (Later in de serie wordt dit ‘The Green Arrow’). Dit zorgt voor een geweldig verhaal, waaruit ook een heleboel andere series ontstonden, zoals The Flash en Legends of Tomorrow.

4. Gotham

In de Batman films krijgen we natuurlijk ook een hoop te zien van Detective James Gordon, wie een goede vriend is van de gemaskerde superheld. Veel beeldmateriaal kregen we alleen niet van hem, totdat Gotham uitkwam. Deze vijf seizoenen lange serie laat het leven van James Gordon van dichtbij zien. In de serie krijgen we een heleboel toekomstige vrienden, maar vooral vijanden van Batman te zien. Ook krijg je veel mee over hoe Batman groot wordt. Het verhaal van Jim Gordon is een hele gave, waar wij de volledige vijf seizoenen ontzettend van genoten hebben.
gotham 5f1583790349

3. Pennyworth

DC Comics heeft natuurlijk een heleboel memorabele personages, maar één persoon die in elk universum waar hij voorkwam een fan favorite werd is Alfred Pennyworth. De butler van de familie Wayne die na de dood van zijn ouders een vaderfiguur en goede vriend werd van Bruce Wayne, Batman, maakte zelf ontzettend veel mee voordat hij butler werd. Alfred was voor die tijd een Britse soldaat van de SAS, waar hij een heleboel avonturen beleefde. Dit krijgen we te zien in de geweldige serie genaamd Pennyworth.

2. Watchmen

Hoewel Watchmen maar een seizoen lang is, liet het een ongelofelijke impact achter op de kijkers. Deze serie ging helaas niet langer door dan dit, maar verdient de tweede plek op deze lijst absoluut. Een groep blanke supremacisten gaat de oorlog aan tegen de politie, wie altijd gemaskerd zijn om hun identiteit geheim te houden. Tijdens een verschrikkelijke aanval van de groep worden veel agenten vermoord. Hier begint een geweldig verhaal die, als je de serie nog niet gezien hebt, absoluut het kijken waard is.

1. Lucifer

De eerste plek in deze lijst moest uiteraard vrijgehouden worden voor Lucifer. Deze ongelofelijke serie over de duivel, wie helemaal geen slecht persoon blijkt te zijn, is niet voor niets zo ontzettend geliefd. Lucifer heeft alles wat je nodig hebt om een serie geweldig te maken. Humor, romantiek, een geweldig verhaal en een beetje geweld van tijd tot tijd. Het zet het leven van de duivel geweldig op beeld en zodra je eenmaal begonnen bent aan deze prachtige serie is er geen stoppen meer aan. Momenteel is Tom Kampinos bezig met de maak van het vijfde seizoen van de serie, waarvan de eerste acht afleveringen eerder dit jaar al uitkwamen. Wij kunnen niet wachten op de rest!
Welke DC Comics serie is jullie favoriet? En zijn jullie het eens met deze volgorde? Jullie kunnen het ons laten weten door een reactie achter te laten!

Populair Nieuws