De top 5 beste PlayStation 4 najaarsbundels

Article
maandag, 19 oktober 2015 om 12:34
xgn google image
Wil je dit najaar een PlayStation 4 aanschaffen, dan heb je genoeg verschillende bundels om uit te kiezen. Maar wat zijn nu eigenlijk de beste PlayStation 4 najaarsbundels? Je leest het hier!
Een paar weken terug hebben we de 5 beste Xbox One najaarsbundels besproken. Nu is de PlayStation 4 aan de beurt! Net als in het Xbox One artikel komen in dit artikel alleen Europese bundels aan de orde, zodat je ze ook daadwerkelijk kan kopen, mocht je dat willen.
Bovendien zijn een paar van deze bundels al verkrijgbaar, maar het gaat wel bij elke bundel om een najaarsbundel aangezien de desbetreffende game of console pas in het najaar uitkwam. Lees snel verder!
top 5 beste playstation 4 najaarsbundels

5. The Nathan Drake Collection bundel

Deze bundel is ideaal voor liefhebbers van de Uncharted-games op de PlayStation 3, of nieuwe spelers die benieuwd zijn naar deze spellenreeks. In deze bundel vind je namelijk de game Uncharted: The Nathan Drake Collection. Deze game is een collectie van geremasterde games en bevat Uncharted: Drake's Fortune, Uncharted 2: Among Thieves en Uncharted 3: Drake's Deception.
Verder bevat de bundel natuurlijk een PlayStation 4 console, met een harde schijf van 500GB. Ook vind je een draadloze Dualshock 4 controller, een chat headset en een PlayStation Plus kaart voor 90 dagen, zodat je meteen aan de slag kan. De bundel is nu verkrijgbaar en kost 379 euro.
80152

4. Metal Gear Solid 5 bundel

Deze Metal Gear Solid bundel is natuurlijk een must voor fans van de Metal Gear Solid reeks. In deze bundel vind je een gelimiteerde donkerrode PS4, geheel in Metal Gear Solid stijl. Bovendien bevat deze bundel de Day One editie van Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain.
De console zelf beschikt over een harde schijf van 500GB, en komt uitgerust met een draadloze Dualshock 4 controller en een headset. Je kan dus ook met deze bundel meteen met je game aan de slag! De prijs van deze bundel ligt op 429 euro.
80153

3. Destiny The Taken King bundel

Waar de vorige bundel een must was voor fans van Metal Gear Solid, is deze bundel een must voor fans van Destiny, of spelers die hier graag aan willen beginnen. In deze bundel vind je een gelimiteerde witte PlayStation 4, met gouden accenten en bovendien helemaal in de stijl van Destiny.
Deze bundel komt met een PlayStation 4 die over 500GB aan geheugen beschikt, een draadloze Dualshock 4 controller en de game Destiny The Taken King: Legendary Edition. Deze uitvoering van de game bevat Destiny zelf, de eerste DLC The Dark Below, de tweede DLC The House of Wolves en natuurlijk de grootste expansie van de game tot nu toe: The Taken King. Ook deze bundel is nu verkrijgbaar en kost 429 euro.
80154

2. Call of Duty: Black Ops 3 bundel

Call of Duty fans opgelet: de nieuwe Black Ops 3 bundel bevat een gelimiteerde PlayStation 4 met opdruk van het Black Ops 3 logo. Het kleurschema van de console en de bijbehorende controller is geheel in Black Ops 3 stijl, namelijk zwart met oranje accenten.
In deze Black Ops 3 bundel vind je een gelimiteerde PlayStation 4 in Black Ops 3 stijl, die uitgerust is met een harde schijf van 1TB. De draadloze Dualshock 4 controller in deze bundel komt ook in Black Ops 3 stijl. Verder bevat de bundel natuurlijk de game Call of Duty Black Ops 3 en een downloadcode voor de NUK3TOWN multiplayer map. Ook bevat de bundel een headset zodat je optimaal kan communiceren tijdens het spelen van Black Ops 3.
Deze bundel is nog niet vekrijgbaar, maar komt uit op 6 november, tegelijk met de release van Call of Duty: Black Ops 3. De bundel gaat 449 euro kosten.
80155

1. Star Wars Battlefront bundel

Speciaal voor de echte Star Wars fans is er deze Star Wars Battlefront PlayStation 4 bundel. De bundel komt met een gelimiteerde console met opdruk van Darth Vader, en een bijbehorende gelimiteerde controller in Star Wars stijl.
De Darth Vader PlayStation 4 beschikt bovendien over een harde schijf van 1TB, je hebt dus genoeg ruimte om je games op kwijt te kunnen. Verder vind je de game Star Wars Battlefront in de bundel, samen met downloadcodes voor 4 klassieke Star Wars games: Super Star Wars, Star Wars: Racer Revenge, Jedi Starfighter en Star Wars Bounty Hunter.
Ook deze bundel is op dit moment nog niet vekrijgbaar, maar al wel beschikbaar voor pre-order. De Star Wars Battlefront bundel komt op 17 november uit, en zal 449 euro gaan kosten.

Populair Nieuws