Top 5 beste hand explosieven in Fortnite

Article
donderdag, 06 september 2018 om 16:24
xgn google image
Het is geen geheim dat iedereen wil winnen met Fortnite. Wij hebben nu een Fortnite beste hand explosieven video op gemaakt. Een granaat hoeft niet te kunnen doden om hoog in de lijst te staan, het gaat erom of het een impact kan hebben op de game. Met deze tips maak je eindelijk kans op te winnen! Check onze zelfgemaakte video boven dit artikel!

5. Boogie bomb

Laten we beginnen met de boogie bomb, een item dat iedereen in zijn inventaris wil. Wat is leuker dan je vijanden forceren om te dansen recht voor je neus? Helemaal niets! Iedereen wil de macht hebben om dat te doen. Helaas kan dat niet heel lang. Na vier seconden kan je vijand gelijk weer schieten, dus pas daar voor op. Let vooral ook op dat je vijand ook gelijk kan schieten wanneer jij één kogel raakt! Je vijand danst alleen maar vier seconden als jij die vier seconden hem niets aan doet.
Nu moet je erg veel geluk hebben om een boogie bomb uit een kist te krijgen. Je hebt 3,7% kans om hem uit een kist te krijgen of uit een lama. Dat maakt de boogie bomb lastig te krijgen in de game en daarom krijgt hij de vijfde plek in de Fortnite top 5 hand explosieven lijst.

138470

4. Clinger bomb

De clinger bomb is erg handig als je wilt dat je granaat niet blijft door rollen. De clinger bomb plakt waar die als eerste geland is. Er zijn veel manieren om iemand te doden met een clinger bomb. Je kan hem in een kamer gooien waardoor je vijand uit de kamer moet rennen voor zijn leven. Of je kan hem makkelijk in een positie gooien van een vijand zodat diegene zichzelf laat zien.
De clinger bomb doet veel damage. Het is niet echt een zeldzaam item, maar ook niet een item dat je elke keer krijgt uit een kist. De makkelijkste manier om een clinger bomb te krijgen is door een supply drop te looten. Je hebt dan 9.3% kans om daarvan een clinger bomb te krijgen.
138471

3. Remote explosives

Remote explosives zijn perfect om gebouwen kapot te maken die je vijand gemaakt heeft. Er zijn veel verschillende manieren om je remote explosives perfect te gebruiken. Je kan meerdere remote explosives op één plek gooien en hopen dat iemand er langs óf erop loopt. Wat je zeker kan doen is drie (of meer) remote explosives onder een supply drop zetten. Wanneer er een persoon naast de supply drop staat, kan je de explosieven activeren en bestaat er een grote kans om een kill te krijgen onder jouw naam.
Remote explosives zijn goed. Je kan gebouwen snel kapot maken en je kan ze goed strategisch gebruiken. Helaas zijn de remote explosives niet super makkelijk te vinden. Je zal veel moeten rond zoeken om deze waardevolle explosieven in handen te krijgen.
138472

2. Shockwave grenade

De shockwave grenade is een zeldzame granaat om in handen te krijgen. Het is een granaat waarmee je spelers weg kan laten vliegen. Het werkt op voertuigen, vijanden, je eigen team en ook op items die op de grond zitten. De shockwave granaat kan niemand doden. Het richt geen schade aan als je op de grond valt. Dat maakt de shockwave erg goed om snel weg te komen of om je vijand snel weg te schieten.
De shockwave grenade kan je overal vinden behalve op de grond. Je kan de shockwave grenade goed strategisch gebruiken door bijvoorbeeld één persoon weg te schieten waardoor jij maar op één persoon hoeft te focussen. Dat is de reden waarom shockwave grenade zo hoog staat op de Fortnite top 5 hand explosieven.
138473

1. Rift-To-Go Grenade

Op onze eerste plek van de Fortnite top 5 hand explosieven staat de Rift-To-Go grenade, die erg goed is om uit lastige situaties te komen. Wanneer je de granaat activeert, dan komt er een portaal tevoorschijn precies waar je stond. De portaal blijft daar 10 seconden staan en geeft iedereen die dicht bij de portaal staat de kans om erin te gaan. Als je erin gaat, dan teleporteert de granaat je gelijk in de lucht waardoor je naar beneden moet skydiven en gelijk een ander plek kan uitkiezen waar jij wilt landen.
De Rift-To-Go Grenade is een granaat die je erg goed kan gebruiken als je uit lastige situaties wilt komen. Maar je kan het ook gebruiken om op een ander positie te komen. Als je gelijk op een dak wilt komen zonder naar binnen te gaan, dan kan je dat nu wel met een Rift-To-Go grenade. Pas wel op als je dit gebruikt. Spelers kunnen jou wel schieten als jij aan het skydiven bent. Jij kan dan helemaal niets doen behalve rond vliegen.