Wat wordt de beste battle royale game van 2018? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 15 september 2018 om 15:00
xgn google image
Dat de battle royale één van de populairste game modi is van het afgelopen jaar, is niet nieuw. Maar dat ook grote series als Battlefield en Call of Duty de modus in hun game stoppen, is misschien verrassend te noemen. Deze week besteed de XGN Doe Mee aandacht aan de beste battle royale. Welkom bij de XGN Doe Mee!
De laatste keer waren wij benieuwd naar jullie verwachtingen rondom Destiny 2: Forsaken, de nieuwste DLC voor Bungie’s paradepaardje. Destiny 2 had een relatief goede lancering vorig jaar september, maar in de maanden erna nam het spelersaantal toch af. Met Forsaken, het derde DLC-pakket en één van de grotere pakketten, hoopt Bungie nieuw elan aan de titel te geven. Gipetto is hoopvol:
Voor Gipetto is Forsaken dus een prima reden om terug te keren naar de werelden van Destiny 2 en weer flink te gaan grinden voor de beste wapens en bekleding. De Doe Mee zag al veel voorbijkomen over de titel en dat Forsaken te vergelijken viel met de impact van The Taking King op de eerste Destiny toentertijd. De tijd zal het leren de komende maanden.
Goed, van Destiny 2 gaan we naar de battle royale en dan vooral van enkele grote titels. Het succes van Fornite en PlayerUnknown Battlegrounds heeft enkele steentjes gelegd voor de battle royale modi in Battlefield 5 en Call of Duty: Black Ops 4. Onze vraag is dan ook:

Wat wordt de beste battle royale game van 2018?

De eerste geluiden voor de Black Ops 4 battle royale, Blackout, zijn positief en hebben dat unieke Call of Duty smaakje goed te pakken. Of dat daadwerkelijk zo gaat zijn, gaan we zien bij de lancering van Black Ops 4 in oktober en Battlefield 5 in november.
Maar wat denk jij dat de beste battle royale game van dit jaar gaat worden? Word het één van de titels of gaat Fortnite weer enkele updates doen om de game fris te houden? Of misschien zelfs wel PUBG?
Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat denkt. Zien we jullie volgende week terug voor een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws