De beste aanbiedingen: goedkope games, gadgets en andere gear (week 18)

Article
zondag, 03 mei 2020 om 11:00
xgn google image
Ook deze week wordt er weer flink wat met korting aangeboden. Vooral de games zijn een stuk goedkoper te vinden. Dit zijn de beste aanbiedingen: goedkope games, gadgets en andere gear van week 18 die wij hebben gespot. Heb je zelf ook tips, deel ze dan gerust!

Devil May Cry 5 PlayStation 5

Als je fan bent van het werk van gameregisseur Hideaki Itsuno, dan kun je deze deal niet laten liggen. Op het moment wordt Devil May Cry 5 voor een paar tientjes aangeboden bij de Media Markt. voor maar liefst 19,77 wordt de game aangeboden. Je moet wel snel zijn, want online is de game ondertussen door deze lage prijs al uitverkocht. Hij is voor deze scherpe prijs alleen nog maar verkrijgbaar vanuit een zeer beperkte winkelvoorraad.
met deze game stap je in een actiereeks die jaren lang al mensen al heeft weten te boeien. Demonen nemen de wereld over en er moet vanalles worden gedaan om dit te voorkomen. In een traditioneel verhaal tussen goed en slecht wordt de aandacht gevestigd op demonenjagers. Samen met drie speelbare personages doorloop je een verhaal wat vele fans van begin tot einde heeft weten vast te houden.
inspire 4cd680135f5731d494a3aef14306aa79f1588321333

Fitbit Inspire HR

Nu we massaal binnen zitten blijft het sporten vaak wat achter. Toch is het belangrijk om een beetje in shape te blijven en je conditie op peil te houden. Ook binnenshuis of in de tuin is er genoeg aan sport te doen. Om nou bij te houden hoeveel stappen je hebt gezet en hoever je in je workout zit is de Fitbit Inspire HR een ideaal fitnesshorloge.
De Fitbit Inspire HR is de opvolger van de Alta HR en biedt naast een hartslagmeter en een stappenteller een aantal toffe functies. Zo is het horloge voorzien van GPS, waarmee je tijdens een rondje hardlopen je telefoon niet uit je zak hoeft te halen. Daarnaast kun je het horloge aan de Fitbit-app koppelen waarin je je persoonlijke doelstellingen kunt aangeven. Op die manier hou je je voortgang perfect bij. Het horloge kan ook gebruikt worden om simpelweg de tijd af te lezen, maar toont je oproepen en berichten op het grote scherm.
De Fitbit Inspire HR Activity tracker is te koop bij bol.com voor 89,99. Select leden krijgen zelf nog 10 euro extra korting en kunnen het sporthorloge bestellen voor 79,99.
red dead redemption 2 fishingf1579685035

Xbox One Store Deals

Voor de Xbox One gamers hoeft het ook geen rustige week te zijn. Dit keer worden er flink wat games voor minder dan twee tientjes aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan Titan Quest (€9,07), Mega Man 11 (€13,99), Megaman Legacy Collection (€19,92). Daarnaast zijn er de afgelopen week ook diverse andere deals gelanceerd. Zo wordt Code Vein aangeboden voor €26,99 en Red Dad Redemption 2 is speelbaar vor maar liefst €20,69.
Er is ook een hele collectie aan Xbox Live Deals beschikbaar. Zo wordt er voor diverse games goedkope DLC voor allerlei franchies aangeboden. Denk aan series als Assassin’s Creed, Dragon Ball, Call of Duty,, De Sims, Dynasty Warriors, Final Fantasy, Just Cause. De aanbieding lopen tot en met 5 mei, dus neem gerust een kijkje via de Xbox One.
mv5bogu1ndhkymetzjhlyy00ntc0ltlknwqtyja1njq5mzcxmgjkxkeyxkfqcgdeqxvynjg2njqwmdq at v1 sy1000 sx1500 alf1570618844

Disney films

Met de komst van Disney Plus is het grootste deel van de Disney klassiekers en live-action remakes vanuit je luie stoel te streamen. Voor mensen met een hart in de vorm van Mickey Mouse is dit een waar genot, maar dat betekent wel dat de rij met Disney films in je kast niet aangevuld wordt met die nieuwe pareltjes. Deze week is het misschien wel dé week om die rij met films aan te vullen, want bij boekenvoordeel.nl is er nu een toffe aanbieding te vinden.
Je kunt namelijk drie Disney films op Blu-ray of DVD aanschaffen voor maar 25 euro. In het aanbod zit onder andere de live action remake van Aladdin, Dumbo en het tweede deel van het Mary Poppins verhaal. Daarnaast zijn de nodige klassiekers zoals Belle en het Beest, De Kleine Zeemeermin en andere titels te vinden.
assassins creed origins update geeft problemen 121426

PlayStation 4 games onder de 20 euro

Als je op zoek bent voor een andere game voor de PlayStation, dan is het raadzaam om de PlayStation Store even in de gaten te houden. Momenteel worden er heel veel games voor minder dan €20,00 aangeboden. Voor een paar tientjes kun je genieten van echte toptitels.
Denk bijvoorbeeld aan Assassin's Creed Origins (€14,99), Beide Batman TellTale games (€7,49 per stuk), Darksiders III (€19,99) of FIFA 20 (€19,49). Voor een compleet overzicht van alle titels die spotgoedkoop worden aangeboden, is het raadzaam om de PlayStation Store te bekijken. Hier wordt momenteel een grote uitverkoop gehouden op veel titels.
tabh305bk 00 u2p global 001f1588323382

Philips TABH305BK on-ear koptelefoon

Als je even rust zoekt en gewoon wil genieten van je eigen muziek of simpelweg je omgeving niet wil storen, is een koptelefoon dé uitkomst. Bij Wehkamp is de Philips TABH305BK koptelefoon momenteel afgeprijsd waardoor je een paar kostbare euro's in je portemonnee houdt en toch die rust kunt krijgen.
De koptelefoon biedt een krachtige bas met zijn 32mm drivers en is voorzien van actieve noise cancelling. Daarbij is de koptelefoon draadloos waardoor je deze via Bluetooth makkelijk met ieder geschikt apparaat kunt koppelen. De accu gaat ongeveer 15 uur mee en als deze leeg is, kun je deze met twee uur opladen wee helemaal vol hebben.

De beste aanbiedingen van week 18

Met deze aanbiedingen hou je ook in week 18 weer flink wat euro's in je zak. Zoals elke week proberen wij jullie te voorzien van de scherpste deals op het gebied van gadgets, games, films en series en andere tech.