De beste aanbiedingen: deals op games en tech (week 49)

Article
zaterdag, 05 december 2020 om 12:00
spyro reignited trilogy switch release zou dit jaar al komen 146643
Black Friday 2020 is voorbij en in rap tempo opgevolgd door Cyber Monday 2020. Als je denkt dat het nu voorbij is met de aanbiedingen, dan heb je het mis. Er is nog genoeg aan deals te vinden op games en tech in week 49! Wij zetten wat scherpe aanbiedingen op een rij.

Uit je bol gaan op de Switch

Deze week openen we de deals met een dansje. Ondanks dat Just Dance 2021 nog maar net uit is, kun je de game namelijk al met een lekkere korting in je Switch hebben. De game is namelijk bij Nedgame flink afgeprijsd, net al veel andere titels in de webwinkel. Als je je slag nog niet geslagen hebt op Black Friday, dan is nu je kans om nog wat voordeel te scoren!
game of thronesf1615818388

Complete series bij bol.com

Bol.com doet ook een duit in het zakje van Sinterklaas, want daar zijn complete series in een boxset in de aanbieding. Wilde jij altijd Game of Thrones nog eens zien of aan de slag met de Skywalker Saga, dan moet je nu bij bol.com zijn. Er is van alles te vinden, dus we doen een snelle greep uit de selectie!
valhalla4f1704711733

Gratis Assassin's Creed Valhalla bij MSI

Als je Assassin's Creed Valhalla nog niet hebt en toevallig nog op zoek bent naar een nieuwe monitor, dan zou je MSI eens kunne overwegen. MSI biedt monitoren in verschillende formaten, curved of niet, met de hoogste kwaliteit die je maar kunt wensen. Hoge verversingssnelheid en een hoge resolutie worde gecombineerd in een stijlvol design dat elke gaming setup stijlvol maakt.
chromebook kopen dit moet je weten voordat je er een in huis haalt 128665

Chromebooks in de sale bij Coolblue

Als je niet heel intensief werkt op een laptop, is een Chromebook de way to go. De laptops werken voornamelijk vanuit de cloud en zijn daardoor behoorlijk snel én altijd up te date. Daarbij zijn Chromebooks vaak veel minder prijzig dan een uitgebreide laptop, maar van die prijs kan nog altijd wat af, zo blijkt. Bij Coolblue is namelijk het nodige aan Chromebooks te vinden waarbij in de prijs gesneden is. Wij zetten er een paar op een rij.
Bij ieder van deze Chromebooks krijg je tijdelijk ook een Google Nest Mini. Dubbel voordeel dus!

Populair Nieuws