De beste aanbiedingen: deals op games en tech (week 39)

Article
vrijdag, 25 september 2020 om 12:30
nieuwe luigis mansion 3 details bekendgemaakt tijdens de nintendo direct 154272 1
Het is weer tijd om het net op te halen rondom de beste aanbiedingen en deals op het gebied van gaming en tech. Deze week scoor je Switch en PS4 games met flink wat voordeel en kun je onder andere met flinke korting een nieuwe audioset scoren!

Griezelen met Luigi's Mansion 3

Als je je Nintendo Switch collectie compleet wil maken met Luigi's Mansion 3, dan kan dat deze week via Amazon.nl. In de webshop is de game namelijk afgeprijsd, waardoor je flink wat centen in je zak houdt. In plaats van de volle mep betaal je voor Luigi's spookavontuur namelijk nu nog maar 45,99 euro. De game zit daarbij in het Prime-programma van Amazon, waardoor je deze gratis opgestuurd krijgt en dezelfde of de volgende dag nog in huis hebt.
Naast Luigi's Mansion 3 kun je ook Animal Crossing: New Horizons met voordeel kopen. Deze game kost je nu nog maar 48,33 euro met gratis verzending. Ook deze game heb je door het Prime-programma de volgende dag in huis.

De best audio voor thuis en onderweg met flinke korting

Of je nou thuis bent of op pad bent, een film kijkt of muziek aan het streamen bent, je wil altijd de best mogelijke audio hebben. Dat is nu extra voordelig met de aanbiedingen die Teufel op haar website aanbiedt. Op de website van Teufel is een speciale pagina ingericht, waarop je regelmatig scherpe deals aantreft op audioproducten. Zo vind je op dit moment speakers, headsets en surroundsets met aantrekkelijke kortingen.
Zo is de Teufel One M momenteel afgeprijsd van 499,99 euro naar 399,99. Dit all-in-one multi-room systeem laat je via bluetooth streamen vanaf je mobiele apparaat en, in combinatie met andere Teufel speakers, overal in je huis genieten van je favoriete muziek. Daarnaast kun je de One M gebruiken als wekker en zelfs aansluiten op je cd- of platenspeler via line-in.
Voor een volledige bioscoopervaring is de Theater 500 surroundset op dit moment flink afgeprijsd van 1699,99 voor 1299,99. Dankzij de korting van 23% is dit hét moment om over te schakelen naar het superieure geluid dat deze surroundset je biedt.
Voor onderweg kun je aan de slag met de Teufel Move BT bluetooth 4.0 headset. Deze is spatwaterdicht, licht van gewicht en voorzien van een krachtige batterij die tot 10 uur meegaat. De Move BT koop je nu voor 89,99 euro in plaats van 119,99 euro.
paper mario origami king duracion 200717 093703

Flink wat voordeel bij de bol.com 10-daagse

Bol.com is weer begonnen met haar 10-daagse. Gedurende 10 dagen is er op allerlei producten. Zo kun je verschillende PS4 games en accessoires kopen met voordeel en is er een PlayStation 4 bundel met Spider-Man, Horizon: Zero Dawn en Ratchet & Clank te scoren. Het voordeel op games blijft daar niet bij, want voor de Switch scoor je Animal Crossing en verschillende Mario games met voordeel.
Hieronder een greep uit de game-deals op een rij:
Nintendo Switch
PS4 en Xbox One
apple airpods 2 aangekondigd 148610

Red Friday bij Media Markt zorgt voor 25 procent korting

Media Markt pakt deze week ook flink uit. Het is nog geen Black Friday, maar met een andere kleur kun je ook flink voordeel in de wacht slepen. Red Friday geeft je namelijk tot 25 procent korting op allerlei producten. Denk aan televisies, surroundsets, tablets en meer. Hieronder een greep uit de aanbiedingen:
marvels avengersf1636021384

Marvel hoodies voor minder dan 20 euro

Zavvi doet deze week ook een duit in het zakje. Op de website zijn altijd wel aanbiedingen te vinden, maar deze week is er wel een hele toffe deal te vinden. Je scoort namelijk nu een Marvel hoodie voor maar 19,99 euro met gratis verzending als je de code MARVEL bij je bestelling toevoegt. Er is van iedere Marvel held wel wat te vinden van Dr. Strange tot Iron Man en van Drax tot Black Widow. De deals zijn het zeker waard om eens te bekijken!
Hieronder een greep uit de selectie