Wat vind jij van de Cloverfield Paradox tactiek? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 10 februari 2018 om 15:00
xgn google image
Vadertje Winter heeft zichzelf even laten zien in ons kikkerlandje afgelopen week en door de kou bleven wij het liefste de hele dag binnen zitten. Iets wat in het weekend geoorloofd is! Dit weekend kijken we naar de Cloverfield Paradox tactiek. Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een weekje geleden vroegen wij naar jullie vooruitzichten betreffende Mario Kart Tour. Nintendo kondigde vorige week aan dat de succesvolle raceserie ook naar de smartphones komt en wel in de vorm van Mario Kart Tour. We kregen meerdere reacties, maar GamingTime legde zijn visie het beste uit:
Waarschijnlijk zal dat wel één van de meest vooraanstaande aspecten van Mario Kart Tour worden, een online gedeelte. Het internet is tegenwoordig niet meer weg te denken van je telefoon, dus het zou een perfect moment zijn voor Nintendo om Tour naar de smartphones te brengen en dan een online modus zodat je met je vrienden op school kunt racen.
Goed, we gaan het even over iets compleet anders hebben. Afgelopen zondag was de Superbowl, één van de grootste sportevenementen van het jaar. Maar wij letten natuurlijk op het reclameblok, waarin meerdere teasers en trailers langs vliegen. En zo ook Cloverfield Paradox, die zonder enige vorm van aankondiging ineens op Netflix stond. Onze vraag gaat dan ook over:

Wat vind jij van de Cloverfield Paradox tactiek?

Natuurlijk horen wij graag jullie meningen over de film, die niet erg goed schijnt te zijn, maar we willen jullie vooral horen over de tactiek van de film. Een trailer en dan direct op Netflix staan. Is dat misschien iets wat wij vaker gaan zien in de toekomst? En wat vinden XGN’ers daar nu van?
Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!